Zdravotny preukaz kvoli brigadam

lul

ahoj potrebujem zdravotny preukaz na školu a chcem sa opytať ake vyšetrenia mi budu robiť či žiadne? :) dakujem za odpoved ;)

jajkafr

cokoladka
a to ti nevystavil zdravotný preukaz na dobu neurčitú? čiže nastálo?
Na brigády vystavujú len po dobu brigády, ale keď študuješ na zdravotke, ale na škole zameranej na potravinársku výrobu preukaz sa vystavuje na dobu neurčitú čiže nastálo, aby si potom mohla pracovať v tom čo vyštuduješ

cokoladka898

prisla som k doktorovi, povedala ze potrebujem zdravotny preukaz, on ho vypisal, vypytal peniazky, zaplatila som a odisla.nepytal sa ma na nic, nerobil ziadne vysetrenie.
pred par rokmi este u detskej lekarky som potreebovala tiez preukaz kvoli skole, studovala séom na strednej zdravotnickej skole a vtedy mi robila vytery, z hrdla, z konecnika a z nosa ale to si presne nepamatam.

jajkafr

smajlik
ahoj ja som si musela vybaviť zdravotný preukaz kvôli škole študovala som na zdravotke teraz na fakulte zdravotníctva. U lekárky som za to platila 100 sk bolo to asi pred 4 rokmi. A lekárka mi nerobila žiadne vyšetrenia. Inak by mala spraviť výtery a odbery krvi, pretože zdravotný preukaz je preukaz, ktorý hovorí o tom, že jeho držiteľ je zdravý nie je nosičom žiadnych ochorení čo znamená že ak pracuješ v zdravotníctve alebo potravinárstve nenakazíš ľudí okolo seba. Ale nie každý lekár robí tieto vyšetrenia.

[zruseny8]

cokoladka a povies nieco blizsie o tom? fakt ti nic nerobili? iba si prisla za svojou doktorkou a to bolo vsetkoo? ani sa nic nepytala?