Kvasinkova infekcia

kubatkay

skus wobenzym uzivat, mne to pomohlo
a v lete pozor, ked sa kupes, ja som si zvykla prezliekat plavky a uz som oK

jedinymaznacik

a este, nemoze to byt tak, ze on je len nositelom alebo neviem, ale vies, my sme mali pohl. styk aj ked som mala kvasinky a citala som, ze on nemusi mat priznaky a moze ich mat, tak preto ho chcem preliecit

jedinymaznacik

farmaceutka1 diky za nazov tej tabletky, dnes ju urcite pojdem kupit. A co sa tyka tej pritelovej hygieny, tak my sa sprchujeme spolu, lebo spolu byvame, takze ja vidim, aku ma hygienu. tym to nebude. a vacsinou mame pohl. styk bud v sprche alebo po sprche ale aj ked nie, tak to nemam. ale teraz som podla mna mala oslabeny imunitný system.

farmaceutka1

jedinymaznacik, tu tabletku si mozes aj kupit v lekarni za cca 5euro, vola sa Mycomax. Okrem toho odporucam doslednu hygienu snubenca pred stykom, ak mas podozrenie, ze ta infekcia je vzdy od neho.

jedinymaznacik

no baby, ja fakt neviem, ale mne už si nepomôže nič. Už som to mala veľakrát. Na to, že mám 22 rokov....stačí, že lekárovi len zavolám, a už ma osloví krstným menom (bez srandy). Viac sa pozerá do mojej pošvy ako môj snúbenec. Teraz som mala zápal moč. ciest aj som upzornila svojho lekára, nech mi nedáva antibiotiká, tak mi dal chemoterapeutiká ale zase to mám. Mala som to už asi 5krát. Teraz ma to už aj bolí. Ale raz mi dal môj gyn. tabletku aj pre priateľa a rok som mala pokoj...tak si ju asi vypýtam zase.

bosorkakatka

Ja myslím, že určite by si mala ísť v prvom rade za gynekológom. Ak to len tak preliečiš a prechodíš, môžeš si narobiť do budúcna veľké problémy. Ale inak pomáha veľa tekutín, málo sladkého, žiadne víno a pivo (veľa kvasiniek) a v lekárňach dostať rôzne tzv. lactobacili, ktoré pomáhajú.

Elwine

kup si doplnok vyzivy LactoCand, vyjde ta to tak na 7 eur... su to tabletky, takze posobia zvnutra, ale vravim, je to len doplnok... o liecbe sa musis poradit s lekarom