ako prekvapujete svojich partnerov? čím?

Príspevok v téme: ako prekvapujete svojich partnerov? čím?
supercremo

Ahojte. Chcem sa len spýtať, že ako vy ženy oživujete ten vzťah s partnerom? čím ho zvyknete potešiť, čo milé, respektíve nečakané ste mu urobili alebo robíte? niekto tu už písal že každý týžden pošle mms priateľovi a vždy niečo odhalí- kúsok po kúsku z tela.
Mna nič nenapadá a tak veľmi túžim niečo spraviť.
Alebo čo kúpite, na čom nezvyčajnom si pochutnáte...alebo ja fakt netuším.
Šport(na korčule, bike...atď)- to nie je pre mňa.
Ďakujem za rady

Slobodna

Súhlasím s darikou. Ženy si myslia, že musia v mužoch udržovať iba vášeň a zabúdajú na iné veci. Ľahko sa potom môže stať, že sa s nimi partner začne nudiť. Spoločné zážitky, spoločné témy na rozhovor a mnohé iné veci vytvárajú spokojný vzťah, nie iba dobrý sex. Neviem si predstaviť vzťah v ktorom budete s partnerom iba šukať a nič iné nerobiť, o ničom sa nerozprávať. Nemyslím tým iba partnerský vzťah ale aj milenecký. Ja nevydržím vo vzťahu, kde ma partner či milenec nudí, nemáme sa o čom rozprávať, náš vzťah je zameraný iba jedným smerom, nikam spolu nechodíme, nič spolu nezažijeme..Veď je to vzrušujúce zažiť s partnerom niečo nové, vidieť ho v nejakej inej polohe, situácii, aj ten sex je potom bohatší, lepší. Vzťah musíte rozvíjať, v každom dobrom vzťahu sa musíte vyvíjať, rásť aj duševne, obohacovať sa, nie stáť na mŕtvom bode. Inak vám to veľmi dlho nevydrží. Mám kamaráta u ktorého ma prekvapuje, že sa s ním mám o čom baviť aj po 3 rokoch, že ma neustále priťahuje, že sa pri ňom neustále duševne vyvíjam a nenudím. To je podľa mňa základ dobre fungujúceho vzťahu, ktorý želám každej žene, kebyže neželám, tak neradím.

Slobodna

No ja vždy nechcene prekvapujem partnera tým, že si mnou nemôže byť nikdy istý, musí o mňa neustále bojovať, pretože konkurencia, resp. záujem je veľký. Nemôžem povedať, že by ho to tešilo :-)
Neviem odpovedať na túto otázku, pretože ja som jednoducho taká bláznivá povaha, že ma vždy niečo šialené napadne a nuda nehrozí. Rada skúšam nové veci a chudáčisko partner ich musí skúšať so mnou, nemusí ale chce, ak nechce aby ich so mnou skúšal niekto iný. Myslím tým šport, kultúra, cestovanie, nové záujmy atď.

supercremo

no hej ale ak spolu nebývame...ja študujem, bývam pri rodičoch... on pracuje ..takže... rady mi nesedia... zatial len to spodné prádlo v kine. Ale fakt som nechcela nič sexuálne. Nie všetko sa točí okolo toho. No nevadí. Inšpiráciu budem asi hladať v knihách, vidím že ludia tu jej majú naozaj málo. Takže nie som jediná. Ale aj tak vďaka:))

jajka001_

jasne, darika, ved laska ide cez zaludok, navarte mu nieco mnamky mnam a potom sup do postele. k tomu potom fasa film a mmmm pohodička. vecer vyrazte do mesta s partiou aaa hlavne bud fajn prijemna očarujúca.

n...

pri sexe použite šatku! Zaviaž mu oči.. a pomaly mu pekne pozkávaj telo.. kup oralny gel... napr.. alebo niečo také .. alebo šľahačku.. a už je to na fantázie..

Eskymacek

kup si nejake jemne eroticke pradlo, napriklad kratku cipkovanu kosielku :) tomu sa iste potesi... ten moj je na cipku ako blazon, vie, ze ja ju z duse nenavidim :) ale zavse, ked ho chcem trosku podrazdit, si dam cipkovane nohavicky a narocky mu nejako dam najavo, ze ich na sebe mam... :)

supercremo

no nemala som zrovna na mysli darčeky....skvelý príspevok je od Deee:)
ja som mala skôr na mysli veci, pre ktoré vás partner má tak veľmi rád...ja neviem ...nejaké bláznovstvá vymyslíte...niečim ho prekvapíte...ale naozaj som nemala na mysli darčeky....Chcem len niečo vniesť do nášho vzťahu, pretože si pripadám veľmi bez nápadov a fantázie. Také mi to už príde nudné.