zivot v klamstve

Príspevok v téme: zivot v klamstve
smutka

Ahoj,
chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s tym, ze ho partner rok klamal v tom, ze sa tvaril ako slobodny a pritom bol rozvedeny a potom ked ste na to prisli sluboval hory doly a tvrdil, ze to nepovedal, lebo sa bal, ze vas strati. Ja som teraz v takej situacii a neviem co robit. Da sa este verit takemu cloveku? Mam mat pochopenie, pre tento jeho strach a dat mu druhu sancu? Inak medzi nami vsetko super klape... ale toto klamstvo nemozem len tak obist.

smutka

Neviem, ci sa urcite rozvadza, lebo to nemam ako zistit. Ale tvrdi, ze sa to potiahne aspon 3 mesiace a za ten cas sme sa dohodli nekomunikovat, iba v nevyhnutnych pripadoch. Vyzera to tak, ze si raz do dna prezvonime, maximalne posleme smsku. Tak neviem, co by tym ziskal, keby teraz este klamal.

michajela

fúúúú....ťažké, určite sa rozvádza?! vieš, nebola by si prvá, ktorej sa to stalo.. nechcem hodnotiť, nepoznám vás, ale je to zvláštne...veľakrát sa muž vydáva za slobodného, rozvedeného... alebo je nešťastne ženatý.. držím palce, aby si to prekonala a bola šťastná...

všetci túžime po láske a keď nás sklame ten, čo ho milujeme, veľmi to bolí...

smutka

Ahojte,
nakoniec z toho vysvitlo, ze on este nie je rozvedeny iba v rozvodovom konani. A silou mocou ma nechce stratit a vsetko lutuje. Mam v sebe tolko protichodnych pocitov, ze sa teraz nedokazem normalne rozhodovat. Rozhodla som sa dat tomu cas a zatial aspon kym sa rozvedie spolu nekomunikovat, iba ak by sa stalo nieco dolezite. On s tym suhlasil. Je to teraz tazke. Obaja potrebujeme cas, aby sme sa z toho spamatali a uvidime ci laska pretrva alebo zanikne.

wowo1

hlavne ze nie je zenaty.Toto by som neriesila, asi si z veraiacej rodiny ,kde sa nenosi rozvedeny.alebo vycitil ze chces slobodneho.
spytaj sa na dovody rozvodu. chapem ho, hoci ja by som neklamala,,,,ak si rozumiete skoda ho nechat.Este si ho prestestuj ci klame v inych veciach,,praca ,deti vyska prijmu ,,no oskusaj ho.Ale az tak problem to velky nie je keby klamal len v tomto,,fakt sa mohol bat..

Google

je zvlastne, ze ludia pri vyberani partnera si ako kriteria ustanovia uprimnost, doveryhodnost....pritom samy taky niesu.....
Ziskat doveru spat je takmer nemozne....kazdy ma vsak moznost druhej a poslednej sance.

smutka

tak ten moj neviem kolko ma toho na rovasi... ale berie celu vinu na seba. Aspon to mu sluzi ku cti. Aj ked to mi teraz velmi nepomoze.