Helikobakter

Príspevok v téme: Helikobakter
Benko5

Tak ja mam take problemy uz od leta sa to zacalo, tazky pocit na zaludku najprv som to riesil s obvodnou ta mi davala lieky ktore to len zmiernili. Az nakoniec som bol na hadicku a zistili mi Helikobakter teraz berem tu trojkombinaciu antibiotik no ale dakedy mi je tak tazko na zaludku ze je to hrozne. Myslite ze mi to po tej kure prejde?:-( popripade ake caje by som mal pit

[zruseny12]

BENKO
caj na zaludok je dobry z POSKVORCA/je hnusny ale pomaha-kupis v lekarni/
inak nezabudni hned po dobrati ANT.brat PROBIOTIKA...dobre probiotika su PROBIO FIX /kupis v lekarni/
a citala som,ze velmi dobra je aj BROKOLICA-je ,ze vraj velmi ucinna na HELIKOB.ze ucinkuje ako NAJMODERNEJSIE PROBIOTIKA...VO FORME ZELENINY...
PRAJEM TI VELA STASTIA,ABY SI SA Z TOHO DOSTAL CIM SKOR

romanO8

mirka ja som si tiez liecil HP trojkombinaciou a mne to HP za sedem dni vyliecilo.bol som potom v priebehu asi dvoch rokov kazdeho asi polroka na preventivnu kontrolu ci sa mi HP nevratil a bolo to ok.samozrejme,ze tym netvrdim ze liecit sa antibiotikami je v poriadku.ved ani samotny lekari nie su nadseny tym ked ich predpisuju ale bohuzial farmaceuticky priemysel im nic ine neponuka.

mirka 23

No zaujimave, myslela som, že ma tu všetci ukamenuju za moj nazor, ale vidim, že nepišem odveci. Fakt trojkombinacia ATB je na zabitie nie na vyliečenie.

labelo

ja som brala trojkombinaciu ATB na helikobaktera munuly mesiac,vobec som s liekov nemala ziadne problemy len prve dva dni ma bolelo brucho,ale mam ist na kontrolu az koncom mesiaca,ale myslim,ze ho nemam vylieceny

zu17

ahoj, ja som mala vo februari tiez helica a tiez som brala trojkombinaciu atb, ale poviem ti, doteraz mam problemy s pletou, zaludkom, gynekologicke .... takze nic moc. Pijem teraz aloe vera stavu, tak verim, ze pomoze zlepsit celkovy stav a konecne sa z toho dostanem, lebo ma to uz fakt nebavi! Prajem teda vela stastia a naozaj nezabudni na kvalitne probiotika! TO JE VELMI DOLEZITE.

inazlina

preboha, zaho´d to svinstvo. už som to prežila - skus bud koloidne striebro alebo MMS, ale ROZHODNE sa nedaj viac ničiť ATB.

veľa šťastia.

mirka 23

Tojkombinacia ATB? Sila. Debili doktori, sorry za vyraz. Nečuduj sa, že je ti tak blbo z toho. Som zvedava, či ti to pomože, potom daj vedieť.
Inak na helicobaktera zabera koloidne striebro, myslim že po dvoch týždňoch je po ňom. Na žaludok v tvojom pripade je dobre brať enzymy. vlakninu (napr. pomlieť ľanove semienka) a po ATB určite kvalitne probiotika.