Darček na stužkovú

Príspevok v téme: Darček na stužkovú
cica987

Ahojte. Ja mam taký menší problém.. idem bratrancovi za stužkárku.. ale neviem, čo mu mám kúpiť ako darček.. pýtala som sa ho, čo by chcel.. ale samozrejme on nikdy nič nechce:-D retiazku na krk a ruku už má.. rozmýšľala som nad nejakou knihou.. ale to ho už prestalo baviť ach jaj:D a tak fakt netuším, čo mu mám kúpiť.. povedal mi že niečo, na čo keď pozrie, sa zasmeje a spomenie si namňa.. :-Dale fakt netuším čo také.. keď môžete, poraďte mi.. ďakujem :-)

batka

No, dakujem za odpowede... :) s mamkou som sa dohodla.. ze asi dostanem new mobil.. :) tak sa tesim, ano, mate pravdu... najväčšiu radost aj ja mam ked sa vsetci zideme... a stromcek, rozprawky.. o tom predsa su vianoce.. lenze neznasam tie otazky, zee co by si chcela na vianoce? parfemov a kozmetiky.. mam uz dooost, proste chcela by som niecooo takeee ze hmmmm... :) neviem co... to sa ma pyta aj priatel, aj kazdy u nas doma... no doma sme sa dohodli, aa teraz iba priatelovi hovorim... zee ja neviem, proste.. neviem, co chcem, aa ani mu nechcem hovorit,. ze co by som chcela... viete ake to je... chcem sa nechat prekvapit.. :) jaa uz darcekyy mam premyslene, zee co asi kupim... mamkee knihu... taku zamilovaanu... rada cita.. :) aj to hned v ten vecer. na vianoce uz bude precitana.. :) dalej... ocovi sme s mamkou kupili.. takyyyy magneticky paas s ovcou vlnou, :) na kriize, a na koleno.. sestre kozmetiku, a synovcom... kniiizky, a hraackyy :) a priatelovi kozmetikuu, aa tricko, pretoze som mu potrhala jedno, :) takze... :) tot vsetko..

cardsharp

Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na stránke www.najdarcek.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)

[zruseny8]

to sa naozaj davaju darceky aj pri stuzkovej? o tom som este nepocula, ale vobec ma to neprekvapuje, pretoze zvyky v nasich krajoch su rozne..
skus mozno fakt nejake darcekove sety..alebo skus aj nieco z recesie

datelinkaa

tiez som zaskocena a cumim. to citam po prvykrat, ze sa davaju dary na stuzkovej. a cim si to tie deti zasluzia? po akej pamiatke? ved predsa sa zvykne kupovat, ked uz, tak ked dieta zmaturuje, nie?

swistica

zaujimavave, mam pocit ze zo stuzkovej sa stava riadna fraska a samozrejme za peniaze rodicov. Skuste si najskor sami zarobit, financovat si to sami, a potom sa pred kamerou predbiehajte kto da originalnejsi = drahsi darcek, kto bude mat drahsie saty a pod. Ved su to vyhodene peniaze, a aj to video zo stuzkovej si pozriete raz, a viac vas to nebude ani len trapit ....

katka...

To nejake nove tradicie vznikaju. :) My sme na stuzkovej nemali ani partnerov, ani mi nikto nic nedal. Takze neviem ti absolutne poradit. Alebo skus zajst do takeho toho darcekoveho obchodu a nejaku vtipnu sosku vyber alebo nieco take.

cica987

No by ste sa čudovali.. :-D teraz čo pozerám, na každej stužkovej kameraman každú dvojicu kameruje, že čo komu kto dal.. čiže by sa patrilo mu tiež niečo dať :-)

ojka

tiež v mojom okolí nie su darčeky nejak zaužívané, čo som si všimla, maximalne tak kytica alebo ružička od partnera pre partnerku, ale ta naopak ako to je, no neviiiim (: