Puká mi v hlave

deemon14

je to od krčnej chrbtice treba cvičiť kupiť kolagen a klbovu vyživu niečo ako animal flex a colafit časom to može prestat no nemusí ak su vydrate platničky

Gima

Dajte si rano a večer lyžičku zavaraného chrenu na dezinfekciu nosohltana a ustnej dutiny. Može to byť zápal trojklanneho nervu. Dallej zmente stravu pridavajte si k jedlu zeleninové šalaty, jedavajte ryby, vlašske orechy a chodievajte do sauny, kde dochádza k uvolneniu krčných svalov. Dobre su aj jogurty.

Pjotr

Mne začalo škrípať v krku a zalahovať v ušoch pri otáčaní hlavy. Keď si lahnem alebo vstanem sa mi zatočí hlava. Už som mal niečo podobné pred pár rokmi a nič nezistili. Len mi povedali, že sa to bude občas vracať.

jancaa

presne to sa dialo aj mne, pri kracani mi tak cudne pukalo v hlave alebo ked som otocila hlavou, bolo to dost neprijemne teraz mi to samo od seba preslo...som zvedava dokedy,,,ale tiez si myslim ze to moze byt z krcnej

Zabimaru

Mne to nepuká pri otáčaní. Iba keď kráčam, napr. ráno do školy. Puká to presne v rytme ako idem. A som si istá, že je to v hlave.

darika

Nie je to smiesne.Ja to mam uz asi 2 roky.Puka ti v krku len v jednom bode pri otoceni hlavy.Ked sa na to zameriam,tak sa snazim otacat hlavu len do toho bodu,aby mi tam nepuklo,pretoze je strasne znervoznujuce.Asi s tym treba nieco robit.Ale ani teba to neboli,ze?