krvave soplenie a samovolne krvacanie z nosa- rozdiel

Príspevok v téme: krvave soplenie a samovolne krvacanie z nosa- rozdiel
Lucio78

Uz piaty den mi pri sákani z nosa ide krvavejsi soplik,teda nie uplne krvavy,ale zakrvaveny.Ale krv mi z nosa vobec netecie ani niky netiekla. Chcem sa spytat na to ci krvavy soplik je to iste ako ked niekomu ide krv z nosa,teda tie priznaky pri castom vytekani krvy ako sa vsade pisu( Krvny tlak,zrazanlivost krvy,krvny obraz, nador atd) mozu takisto suvisiet aj pri vysakavani krvavych "soplikov" bez samovolnemu vytekaniu krvy.

Lucio78

--Jana Za-- a mávas to krvave soplenie aj dlhsiu dobu? Ja to uz mam 9ty den po sebe,ked vysakam trochu mi ide krvavy soplik.Nie je to uz podozrivo dlho?

Jana Za

Ahoj ja mávam problémy s bacilmi v nose a mne doktorka odporúčala pravidelne vyplachovať nos tým Mar Plus takže to určite nezaškodí, dokonca pomáha - udržuje to sliznicu nosa vlhkú a ťažšie tak chytíš bacily lietajúce v povetrí. Dobrá je aj vincentka a Hypomer - ten je drahý. Teraz ked sa vsade kúri vysušuje to sliznicu nosa tak určite pokračuj a ono sa to hádam poddá. Ak nie, doktor...

Lucio78

je dobre brat uz piaty den po sebe sprej Mar Plus do nosa? zvlhcuje to sliznicu síce,ale neni to zas na nosnu sliznicu zle? lebo po piatom dni brania tohoto spreju nemam ziadne naznaky zlepsenia,krvave sopliky mam stale(uz 7 dni stale). diky

Jaaaaa

pozri sa.. možeš mat aj suchy nos a može ti fakt praskat nejaka cievka može sa ti vysušovat nos a tym padom máš krvave sopliky ak ti tam niečo praská..no ale o tomto možeme polemizovat čo to všetko je do rána istejšie bude ked pojdeš k doktorovi:)

hmmmmmmmm

nie je to ine.pri samovolnom krvacani dochadzak spusteniu krvi dosledkom samovolneho prasknutia cievky.moze byt priznakom roznych ochoreni..pricinou krvavych soplikov ako to nazyvas je spusenie krvacania z dovodu podrazdenia nos.sliznice castym smrkanim, utieranim nosa, siakanim pri nadche,alergii a pod.hlavne pritomnost soplika robi ten rozdiel!

Lucio78

inak na nete su rozne info, ze kravcanie z nosa (sice to nemam,ale aj tak, krvavy soplik ma znepokojuje) moze byt priznakom vaznej krvnej choroby,nadoru,vysokeho krv.tlaku,atd atd. Preto sa obavam,lebo opakujem, nikdy doteras mi ani kvapocka nevybehla s nosa (31r.),az teras smrkam krvave sopliky.... diky za info...

Lucio78

jajka001- ale tie krvave soplenie mám už stale v kuse cca 5-6 dní,vzdy ked s a viac vysmrkam ide trochu aj krvavé. Preto sa pytam,či v kuse 6 dní neni vela,podozrivé.atd. (druhy den beriem ascourutin,+sprej marplus)