kožné problémy

Príspevok v téme: kožné problémy
dankqa

dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či nemá nikto skusenosť, alebo či ste nevideli na niekom červene(alebo tmavšie ako okolitá koža) suche fľaky. Sú na chrbte a pomaly sa rozširujú, svrbia a časom sa zošúpe koža. Potom to už nesvrbi ale koža ostala biela akoby stratila pigment.
Ďakujem za odpovede

Deee

moze byt cokolvek, ja vramci celiakie som mala milion ekzemov a vzdy po chvilinke liecby mi vsetko vymizlo, hned ako som nieco zbadala utekala som na kozne a cim mensie to bolo tym rychlejsie to zmizlo, teraz sa uz poznam, viem co mi na co zabera, takze odporucam nesed doma a nemedituj, co kde ako, ale utekaj na kozne nech to sa toho cim skor zbavis...

katkakm

Mne kožná nedala nič a poradila mi horské slnko , ale vôbec nepomohlo.Apropo brat má tiež biele fľaky na chrbáte ale nemenia farbu, nesvrbia, nešúpu sa Nemohlo by to byť twilligo či ako sa to volá?

datelinka

nie je to seboroicka dermatitida? nebola si s tym na koznom? na koncatinach sa ti to nezjavuje, len na chrbate?

katkakm

ja mávam také červené suché fľaky na tvári iba v zime,žiadny make up to nezachráni.Alebo sa mi to stáva keď mi kozmetička robí dlhšie peeling,ale po cca 2 týždňoch a intenzívnej hydratácii to vždy prejde a fľaky zmiznú.Doteraz nikdy nezbledli.