prva antikoncepcia

akinom007

aluska/ ja ti verim , ja som len pisala osobnu skusenost, a viem ktore druhy Hak nezadrziavaju vodu (teda podla toho co sa o nich pise), chcela som len podla skusenosti povedat ze ani to neni este vzdy pravd aze ked pisu a hovoria ze nezadrziava vodu, pravda ot nemusi byt.
ja som u gynekologa casto a dost sa vyznam v Hak viem vsetky druhy co su na trhu aj s cenami a obsahom hormonov naspamat:) takisto ked je nejaka novinka Hak na trhu hned viem a vsetko o nej nastudujem:)))
asi to bude tym ze som casto u gyn. studujem v lekarnach letaciky o Hak(vsetky mam doma), + sa pytam gynekologa na kazdu novu Hak a navyse mavam casto gyn.probelmy aja preot to sleduejm.

akinom007

levicaaaaa/ ahoj, aj tiez neuznavam take stravovanie, ale viem ako s aona stravuje to ze jedava naposledy o16 je chyba aj podla mna, ale viem ze jedava casto a v mensich poriach a vacsinou zdrave jedla..

levicaaaaa

pre doplnenie, oveľa lepší antiandrogénny účinok má napríklad dienogest /Jeanine obsahuje tento hormón/alebo cyproterónacetát, ktorý sa zase nachádza v Diane 35. Yadine, Yaz a Yasminelle obsahujú drospirenon a ten nepomôže na silné akné, ochlpenie a pod. len na mierne problémy s pleťou pomáha...

levicaaaaa

aluska, nechcem rýpať samozrejme, tak to tak neber, len neviem čo má antiandrogenny účinok spoločné s /ne/priberaním a /ne/zadržiavaním vody v tele...

aluska

akinom007 ked mi neveris tak chod za gynekologom a spytaj sa ho ktore nezadrziavaju vodu v tele a on ti povie presne tieto tri, pretoze len tieto tri obsahuju hormon drospirenon ktory ma antiandrogenny ucinok, ine hormony ho nemaju

a moze sa stat ze zena z nich priberie alebo NAOPAK AJ schudne, ale to je velmi mala skupina zien

a neviem kde si pocula ze nejest po 16 je zdrave, to je pekny blud

levicaaaaa

akinom007: možno práve preto kamoška pribrala, že sa stravuje absolútne zle... nejesť po 16tej totiž nie je veľmi rozumné...

akinom007

aluska/ a ako mi vysvetlis ze kamaratka pribrala aj s Yadine?
ano, pise sa ze nezadrziava vodu, ale ako som pisala je to velmi individualne
a kamoska sa extra neprezierala prave naopak, dava si pozor na stravu, jedava naposledy o 16 tej, zdravo sa stravuje ziadne vyprazance, hamburgery a pod..

akinom007

Moja zbytocne ti budeme davat typ, lebo je to VELMI VELMI INDIVIDUALNE!!!
Dam ti priklad : ja som brala : Minisiston, Cilest, Lindynette 30, Jeanine-NEPRIBRALA SOM ZO ZIADNEJ dokonca z Cilestu som vyrazne chudla!
Kamaratka brala: Regulon, Lindynette 20, Loette, Yadine , Yasminelle a PRIBRALA so vsetkych!