Magnetická Rezonancia v Trnave

milančervenk

chcem sa popytat,ake su cakacie doby na mag.rezon u VAS.mam potrhane vazivo na pr.kolene.

Velmi pekne ĎAKUJEM.

bosulka

kraaska

vôbec sa neboj, len zatvor oči hneď ako si lahneš, v TT aspoň každú chvílu niečo povedia cez mikrofón, tak nemáš taký pocit, že si tam úplne sama

Lubosh7

Cauko, ja som bol tiez na MRI mozgu, sice v Trenčíne, no myslím, že nejaké rozdiely v tom nebudu. Ak mam povedat pravdu, tak ono to vobec netrvalo az 30min. Trvalo to najviac 15 alebo 20. Mne to aj povedali, ze mozog trva najmenej len tak okolo 15 min. Nie je to nic hrozne, neviem ako v Trnave, no mne dali aj CD a doma si mozes pozerat svoj vlastny mozog. Teda ja ano, lebo nastastie som mal negat.nalez, ale ak ho budes mat pozit., tak s tym CD pojdes na Neurochirurgiu.

kraaska

Ahoj,idem teraz v piatok,a bojim sa iba preto lebo mam strach z malych priestorov,pol hodina?ved to je nekonecne...

fannyy

Možno už píšem po vyšetrení.

Ja som tam bola 2x. Dĺžka vyšetrenia záleží podľa toho, akú časť tela Ti idú pozrieť. Logicky. MR mozgu trvalo asi pol hodinu, MR chrbtice pár minút.
Ak ideš na MR sem - Inštitút zobrazovacej diagnostiky, tak na recepcii dáš žiadanku na MR, dajú Ti vypísať dotazník, potom pôjdeš dnu na oddelenie po farebnej čiare MR. Každú chvíľu chodia von pracovníci, dáš im papiere a čakáš. Je tam veľmi fajn personál.

bosulka

kraaska

nič sa neboj, zoberú ťa presne ako si objednaná, len nesmieš jesť a piť myslím 6 hod. lahneš si na úzku postel, zasunú ťa do tunela, ja som mala vždy oči zatvorené, a budú ťa voziť a zameriavať, prvé vyš. u mňa trvalo 40 min., už som bola 3x, teraz idem do NZ, v TT to strašne dkĺho trvá kým dostaneš termín, v NZ je to do dvoch týždňov, neboj vydržíš