nutne sedenie u psychologa

Príspevok v téme: nutne sedenie u psychologa
angelikaaaaa

mam akutny problem s ktorym sa potrebujem porozpravat s psychologickou ktoru navsevujem..ale problem je v tom ze uz nema volne terminy na sedenia :( na poslednom sedeni co bolo pred tyzdnom mi povedala aby som sa ozvala po novom roku..okej ale teraz to potrebujem fakt dost surne a nutne a tak som povedala znamej ktora tam dnes sla aby sa jej spytala ci mozem dojst niekedy ze je to surne..a nie..az po novom roku :( co mam robit,fakt to potrebujem :( nevjem ci do vtedy vydrzim

kkkkkkkkkk

prosím nepoznáte nejakého detského psychológa fakt by sa mi zišlo nejaké to sedenie lebo rozmýšľam nad tým,nad čím žiadny normálny človek nerozmýšľa a ani rozmýšľať nebude.
prosím pomôžtemi

darika

aluska
aj ked si najde novu,ani ta ju nebude moct prijat hocikedy.V dnesnej dobe je psycholog-psychiater viac zaneprazdneny ako obycajny obvodak.
angelika
ty sa budes musiet zmierit s ty,.ze musis pockat do bud mesiaca.Kedze si bola na navsteve min tyzden,tvoja doktorka usudila,ze dalsia navsteva staci na januar.To,ze sa tebe nieco zmenilo,su mozno len tvoje emocie.Nechces sa vystazovat tu?

aluska

.vies. kazdy kto tam chodi tu psychologicku potrebuje..inak by tam neprisiel
ked sa ti nepaci takyto pristup najdi si novu

a aky mas problem?

zena

ahoj, prepáč nie som žiadna psychologička ani nič podobné ale ak sa potrebuješ o nejakom probléme porozprávať s kamarátmi ak to nieje teda niečo čo by nemali vedieť. Určite existujúaj iný spychológovia ktorí by ti pomohli ak tá tvoja nemá čas. Verím že tej svojej už veríš a preto jej hovoríš svoje problémy. Ale aspoň dočastne by ti to podla mňa pomohlo. Nemám síce ani 18 rokov ale zažila som jednu vec vďaka ktorej si myslím že viem čo je to potrebovať psychológa a ako a asi cítiš. Ja som brala tabletky na ukludnenie v noci som nespávala s rodičmi som všade chodila lebo som sa bála a stále somsa triasla. Potrebovala somsa niekomu vyrozprávať ale neišlo to . Nemohla som. Bol to taký zažitok o ktorom som nemohla rozprávať. Čím viac som o tom nehovorila tým viac ma to zožieralo. Dúfam, že nejak sa tvoj problém vyrieši a ak by si chcela môžeš to mne povedať ale myslím si že na toľko mi zas neveríš. Dúfam že to dobre dopadne.