Vplyv tabletiek pri hypotyreoze...

Príspevok v téme: Vplyv tabletiek pri hypotyreoze...
Hnedoocka30

Mam otazocku. Pred casom som bola diagnozovana so znizenou funkciou stitnej zlazy. Dostala som tabl. Levothyroxin 25mcg, ktore uzivam denne. Chcela by som vediet od ludi, co maju ten isty problem, ako ich telo reaguje na tie synt.hormony. Ja som si vsimla, ze uz nezarastam tak rychlo ako bez nich. Priberate, chudnete, zvacsenie prs, nieco, o com viete ze sa zmenilo prave koli nim?

rela

natur, ibaze nase "lieky" nam dodavaju hormony stitnej zlazy, ktore nam chybaju, nic neutlmuju. Zeleny caj nedoda potrebny hormon stitnej zlazy, keby to tak bolo, bolo by to naprosto uzasne. Netreba sa s tym zahravat. Nemam ziadne toxiny, vahu mam uz roky rokuce stabilnu. A od jedneho lekara k druhemu nechodim, moj obvodak zdiela ordinaciu s endokrinologickou a su to super lekari.

natur

Zeny, je to zaciatok konca. A zacína sa
kolotoc. Jedna diagnoza a dalsie problémy. Vlasy, nadváha alebo chudnutie, toxíny vo vnútri tela atd, atd. Zacnete chodit od jedného lekára k druhému.K vasim liekom doporucujem uzívat aj kvalitné prírodné produkty, ktoré nebudú skodit organizmu a sú bezpecné. Rada by som vám poradila na normalizáciu stítnej zlazy prírodné tablety zo zeleného caju a tiez zistit si, ci nemáte prekyslený organizmus. To sa dá zistit indikátorovým papierikom z mocu. Podla stupnice zistite vase PH organizmu. Ak chcete vediet viac poradím na emaiovej adrese: amotyckova9@gmail.com. Zapamätajte si, lieky neliecia, iba utlmujú chorobu.

rela

Ja beriem Euthyrox 50 tristvrte roka, citim sa super, ale ked som si vcera umyvala vlasy, takmer som spanikarila - normalne som si vytiahla z hlavy hrst vlasov:(((( Mam huste vlasy a nic nie je badat, ale pri umyvani mi stale vypadavaju. Prve mesiace ako som zacala uzivat tabletky sa to zlepsilo a teraz posledne dva mesiace sa to zhorsilo, co robit????? Vysledky krvi mam v poriadku.

emka31

neviem , dúfam, že prestanú, skúšam ešte rôzne šampóny proti vypadávaniu vlasov a tiež beriem revalid. Dala som sa ostrihať , takže mám teraz taký polodlhý účes, nesťahujem vlasy do gumiek, trošku je to lepšie, verím, že sa to upraví úplne.

Hnedoocka30

Ja beriem tabl. este len par tyzdnov. Je mi vsak divne, ze predtym som dokazala cvicit step-aerobik aj bez nich a teraz ledva vystacim z dychom. Mam ovela mensiu vydrz, take napatie v krku a este stale sa mi tazsie prehlta. Taak neviem...

emka31

Mne je po nasadení liečby úplne super, iba vlasy mi vypadávajú stále rovnako. Schudla som, odstránila sa únava cítim sa proste lepšie.

emira

Ja som mala pred uzivanim tabletiek problemy s unavou, slabostou a trochu mi vypadavali vlasy. Po nastupeni liecby sa tieto problemy odstranili a som fit. Nic ine som si nevsimla.