Kde v Bratislave nájdem psychológa?

Som bulimicka - bojujem s tym uz 7 rokov, hoci pokusy o samovyliecenie stroskotali, vždy hlavne počas skúškového obdobia. Aj toto skuskove to so mnou islo dolu vodou a necitim sa vobec vo svojej kozi. Rada by som vas požiadala o radu, kde nájdem v Ba psychologa - najlepšie pre študentov, ktorý by mi vedel pomoct. Som odhodlana urobit cokolvek, aby som sa z toho konecne dostala! A este prosim o odpoved – psychologicke sluzby su platene, alebo su hradene poistovnou? Staci tam zavolat a dohodnut stretnutie?

Otázka

Kde v Bratislave nájdem psychológa?

Odpoveď

Chcete sa liečiť ambulantnou formou cestou psychoterapie. Skúste osloviť Mgr. Zuzanu Jarossovú, tel. 033 6482 175 (volajte popoludní) a pokúste sa s ňou dohodnúť, alebo vám niekoho odporučí. Ďaľšia cesta je nájsť v telefónnom zozname kontakt na Centrum psychologických služieb, v každom obvode je jedno, a tam sa uchádzať o odbornú pomoc. Sú tam na to.

V prípade, že by ste sa chceli liečiť spočiatku radikálnejšie, tak potom v Pinelovej nemocnici v Pezinku, na psychosomatickej klinike, majú tam dlhodobé skúsenosti a prepracovaný systém liečby , volajte prim. MUDr. Z. Lajčiakovú, tel. 033 6482 180, ráno medzi 8. a 9. h.

Psychologické služby cez Centrum psychologických služieb sú hradené poisťovnou, inak si ich musíte hradiť sama, po dohode so svojou terapeutkou, liečbu v Pinelovej nemocnici tiež hradí zdravotná poisťovňa.