Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Môže myom ovplyvniť vývoj bábätka, alebo ho inak ohrozovať?

Mám 35 rokov, na prednej stene maternice mi našli myom cca.6 cm. Môže myom ovplyvniť vývoj bábätka, alebo ho inak ohrozovať? Je možné takýto myom odstrániť aj bez toho aby mi bola odobratá celá maternica?

Otázka

Môže myom ovplyvniť vývoj bábätka, alebo ho inak ohrozovať?

Odpoveď

Myom moze ovplyvnit otehotnenie a dalsi vyvoj tehotnosti podla jeho ulozenia. Je mozne urobit operacny vykon-myomektomiu(odstranenie myomu) bez odoperovania celej maternice.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať