Ma narusena imunita vplyv na pocatie a donosenie dietata? Merali mi imunitu na dakom scanery, vyslo im, ze som v najkritickejsej kategorii a vzhladom na moj vek to nieje dobre, mam 25r. Bolo to formou prezentacie a islo im o predaj dakych sirupov na priro

Otázka

Ma narusena imunita vplyv na pocatie a donosenie dietata? Merali mi imunitu na dakom scanery, vyslo im, ze som v najkritickejsej kategorii a vzhladom na moj vek to nieje dobre, mam 25r. Bolo to formou prezentacie a islo im o predaj dakych sirupov na prirodnej baze.

Odpoveď

Neviem, o akú metódu „merania“ išlo. Imunitný stav organizmu sa zisťuje laboratórnym vyšetrením jednotlivých zložiek imunitného systému. Vyšetrenia sa robia vtedy, ak existuje nejaká príčina, ktorá vedie k domnienke, že imunitný systém má narušenú funkciu. Metóda, ktorú Vy popisujete, nebude asi patriť medzi seriózne. Preto ak nemáte žiadne ťažkosti a cítite sa zdravá, nemusíte si robiť na základe takýchto „výsledkov“ obavy. Ak máte nejaké zdravotné ťažkosti, navštívte lekára.