Mám syna ktorý má 2 roky 7 mesiacov..bol kojený 16 mesiacov. Od svojho pol roka je chorý cca každý mesiach. Min.roku sme boli hospitalizovaný 5 x v nemocnici. Vo väčšine to boli prípady angína, zápal plúc, laringitída. Malý mi teraz v decembri prekonal z

Otázka

Mám syna ktorý má 2 roky 7 mesiacov..bol kojený 16 mesiacov. Od svojho pol roka je chorý cca každý mesiach. Min.roku sme boli hospitalizovaný 5 x v nemocnici. Vo väčšine to boli prípady angína, zápal plúc, laringitída. Malý mi teraz v decembri prekonal zápal plúc, 2x laringitídu a teraz má zápal dutín..popri tomto všetko má imunitu v poriadku. Na alergiu berie už rok xyzal. Teraz sme prekonali laringitídu doma aj bez inhalovania, ale verím, keby inhaloval choroba mi mu prešla skorej.

Odpoveď

Frekvencia ochorení a užívania antibiotík u Vášho dieťaťa je príliš vysoká. Aj keď malo laboratórne výsledky v poriadku, jeho skutočný stav obranyschopnosti je pravdepodobne znížený a vyžadoval by si aj liečbu na podporu imunitného systému. Pokiaľ ide o inhalačnú liečbu pri opakovaných laryngitídach, alebo vôbec ochorení horných dýchacích ciest, existuje viacero druhov inhalátorov v rôznych cenových reláciách, ale v tom Vám najlepšie poradia v špecializovanej predajni zdravotníckych potrieb, kde Vám iste budú schopní predložiť katalóg, z ktorého si budete môcť vybrať.