Moj problém je mierne znížená imunita a neustale sa opakujúce zápaly nosovej sliznice. Pri tomto probléme mám zvýšenú teplotu, cítim sa zle, ale čo je zvláštne, že vždy ma zároveň bolí žalúdok, sliznica konečníka a veľmi ma bolia klby. Absolvovala som vyš

Otázka

Moj problém je mierne znížená imunita a neustale sa opakujúce zápaly nosovej sliznice. Pri tomto probléme mám zvýšenú teplotu, cítim sa zle, ale čo je zvláštne, že vždy ma zároveň bolí žalúdok, sliznica konečníka a veľmi ma bolia klby. Absolvovala som vyšetrenie žalúdka, kt. je neg., reumatologické vyšetrenie tiež, takisto aj vyšetrenie konečníka. U imunologičky som bola preliečená imunorom. Neviem už čo mám robiť, keďže mi tieto bolesti veľmi znižujú kvalitu života a som z nich už veľmi unavena.

Odpoveď

Vaše problémy- najmä ich kombinácia- je dosť neobvyklá. Napriek tomu, že ste absolvovali už všetky vyšetrenia, ktoré by mohli objasniť pôvod ťažkostí, a tie boli podľa vašich slov negatívne, nezostáva nič iné, len ich v časovom odstupe opakovať. Niekedy sa určité chorobné stavy vyvíjajú dosť pomaly a je nutné opakované vyšetrenie, prípadne doplnenie vyšetrovaných parametrov, aby sa príčina ťažkostí objasnila.

Najčítanejšie články