Sú homeopatiká na alergiu, astmu a reflux?

Dcéra bude mať 4 roky. Od 9 mes.ma alergiu peľ, roztoče, plesne, trávy, perie...Na alergiu berie Xyzal. Od 2,5 roka ma diagnostikovanú astmu, na ktorú berie Seretide, Singulair. Tak ako údajne väčšine astmatikov /nakoľko berú spreje/ sa jej pridružil reflux. Na reflux brala Helicid, Costi a teraz Venter. Ak sa ani teraz jej pažerák /zvierač/ nespevní bude musieť podstúpiť operáciu. Moja otázka znie, či existujú homeopatika, ktoré by nám odstránili reflux,a ktoré homeopatika by ste odporučili na astmu a alergiu.

Otázka

Sú homeopatiká na alergiu, astmu a reflux?

Odpoveď

Na gastroezofagálny reflux dobre zaberá homeopatický liek GASTROCYNESINE.Podáva sa 1 tableta pred každým jedlom. Tableta sa vycmúľa a podáva sa niekoľko minút pred jedlom.
Čo sa týka astmy, je otázka zložitejšia. Astma je chronické ochorenie, ktoré vyžaduje komplexný individuálny homeopatický prístup.Na astmu používame asi 20 druhov liekov a vyberáme ich podľa typu a času záchvatu, provokujúcich faktorov, celkovej tolerancie chladu, zmien správania počas choroby a pod. To znamená, že je potrebujeme veľmi podrobnú anamnézu, na základe ktorej predpíšeme komplexnú homeopatickú liečbu.