Ako často môžem podávať homeopatiká dieťaťu?

Mam dcerku 21 mes. Zle mi v noci spinka, budi sa placom, casto v intervaloch aj 30mim, 1hod. Niekedy potiahne aj 1,5-2h. Raz za mesiac sa stane ze sa zobudi 2 krat za noc.davala som pricinu zubky tie ma uz vonku(este posledne stolicky ale tie teraz ani naznak. Boli sme aj na kozom casto sa skrabala a ma zisteny atop.axem. ktory nema v strasnom stadiu, a to jej asi tiez prispievalo k nespvosti ale uz berie lieky dlhsiu dobu a nic sa nezmenilo. Povedala by som ze ked jej isli este prve zubky tak lepsie spavala. Momentalne som jej dala 3 vecere homeop.chaomila 15 ako som si precitala VO VASICH prispevkoch. Spanok mala tvrdsi ale budila sa kazde 2,5h a na treti vecer brania dokonca po polnoci sa zas budila kazdu hodinu. Ja uz neviem ako jej mozem pomoct aj polohy postielky sme menili a nic. Ako dlho jej mozem davat homeopatika? Bolo mi povedane ze 3 vecere od 18h 5granul kazdu hodinu.

Otázka

Ako často môžem podávať homeopatiká dieťaťu?

Odpoveď

Liek Chamomilla je určený na nervozitu len počas prerezávania zubov. Pri iných príčinách nespavosti ako napr. svrbenie kože pri ekzéme tento liek neúčinkuje. Navyše, žiadny liek na poruchy spánku nepodávame každú hodinu.
Na rôzne typy detskej nespavosti (problémy pri zaspávaní, budenie sa počas noci, predčasné vstávanie...)je určený homeopatický liek SEDALIA. Podáva sa 2x denne 1 odmerka.