Zistenie panenstva

Chcela by som sa opýtať keď som sa prvý krát stretla s priatelom a zašiel mi pod nohavice tak vedel že som panna a keď som sa s ním stretla druhí krát tak mi povedal že už niesom panna čiže že už nemám panenskú blanu a popritom som s nikím nemala nič a ani s ním ako mu mám vysvetliť že som ešte stále panna ?

Otázka

Zistenie panenstva

Odpoveď

Odpoveď na vašu otázku je veľmi jednoduchá. Muž (chlapec) môže vedieť, či je dievča ešte panna alebo nie len v jednom prípade – keď mu to ona sama povie. To čo popisujete je alebo lepšie povedané bol možno iba nevkusný žart priateľa . Je ešte možnosť vyhľadať gynekologické vyšetrenie a tam sa tiež môže potvrdiť, či je žena panna. Predpokladá sa, že ak je žena panna pri prvom pohlavnom styku bude krvácať a to je dôkaz jej panenstva.

Áno vo väčšine prípadov to takto býva. Sú ale aj výnimky, keď žena panna ani pri prvom sexuálnom styku nekrváca. Na druhej strane sa môže stať, že žena ešte nemala sexuálny styk ale hymen (panenskú blanu) už má roztrhnutý (príčiny bývajú rôzne). Radil by som vám nič priateľovi nevysvetľovať, nevidím na to dôvod tým skôr, že jeho vyhlásenia sú skôr prejavom nezrelého uvažovania ako skutočného záujmu a najmä dôvery.