Hrudky na bruchu

Pichám si IGF LR3 značka research peps, rozriedil som to kyselinou octovou. Po rozriedení som natiahol NaCl. Prvé aplikácie boli do tuku do brucha. Výsledok? Nič. Posledné tri svrbeli po paliakcii, miesto trošku opuchlo.

Otázka

Pichám si IGF LR3 značka research peps, rozriedil som to kyselinou octovou. Po rozriedení som natiahol NaCl. Prvé aplikácie boli do tuku do brucha. Výsledok? Nič. Posledné tri svrbeli po paliakcii, miesto trošku opuchlo a teraz mám pocit, že z tých troch aplikácii ostali akési hrudky. Neviete mi pomôcť, čo to môže byť? Veľmi sa bojím. Je to reakcia na kyselinu octovú alebo?

Odpoveď

S tým nemám praktické skúsenosti, pretože som zásadne proti používaniu podobných metabolických stimulačných prostriedkov v rámci amatérskeho aj profesionálneho športu. IGF-LR3 je upravené IGF-1 s dlhšou dobou pôsobnosti a uvoľňovania v organizme. Ide o veľmi kontroverzné a rizikové použitie týchto peptidických hormónov v športovom tréningu a preto to nikomu nedoporučujem.

Neviem, či vo vašom prípade môže ísť o reakciu na rozpúšťadlo, alebo o problém so sterilitou podania, alebo príliš rýchlu aplikáciu preparátu, či o nejakú alergickú reakciu. Poraďte sa s nejakým športovým lekárom ak je to možné a pokiaľ to neberiete nelegálne.