Je mi verná? Signály, ktoré o nej odhalia pravdu!

Zaoberáte sa otázkou, či vám je vaša partnerka verná? Máte strach, že by vás mohla podvádzať? Možno ste len paranoidný, možno máte už zlé skúsenosti z predchádzajúcich vzťahov, no existujú signály, ktoré vám povedia pravdu.

nevera_signaly Zdroj foto: Shutterstock.com

V dnešnej uponáhľanej a mravne voľnej dobe sa stáva, že sa partnerka vydá inou cestou, ktorá vedie k druhému mužovi. Rozhodne si ale neubližujte neustálym zožieraním sa, či vám je verná alebo nie je. Mohlo by sa totiž stať, že ju k tomu napokon svojím správaním doženiete sami. Ako teda zistiť, či vám je vaša partnerka verná a zároveň ju nekontrolovať?

Vytratila sa z vášho manželstva láska? Nič nie je stratené!

Najskôr si uvedomte, že ak by sa niečo podobné dialo vo vašom vzťahu, určite by ste to cítili. Možno nie hneď, ale časom určite. V prvom rade dôverujte vždy sebe, dôverujte tomu, že vy ste ten chlap, ktorý ju vie urobiť šťastnou a vždy sa o ňu postarať. No napriek tejto sebadôvere netreba zabúdať ani na vlastnú intuíciu. Áno, nie je to práve jednoduché, no ak si budete všímať týchto päť základných signálov, dozviete sa o nej pravdu!

1. Nič pred vami neskrýva

Zdieľa s vami svoje heslá na mail a aj do sociálnych sietí? Ak áno, je to dievča, ktoré pred vami nemá čo skrývať. Prvý a základný signál, že zrejme s nikým iným nič nerieši.

2. Nie je prilepená na svoj telefón

Svoj telefón pred vami neskrýva, poznáte jej heslo. Netrávi veľa času neustálym chatovaním, neberie si telefón so sebou tam, kde to naozaj netreba - do sprchy alebo na toaletu... Ak je to tak, jednoducho nečaká, že by jej niekto písal alebo volal.

3. Vždy sa objaví niečo, kvôli čomu mešká

Domov chodí väčšinou načas, nemešká a nevyhovára sa na neočakávané pracovné schôdzky. Samozrejme, občas sa môže stať, že sa jej rokovanie predĺži. Iste chápete, že uprostred rokovania vám nemôže zavolať, že príde neskôr. Ak by sa ale takéto situácie opakovali príliš často, zbystrite pozornosť.

4. Myslí na spoločnú budúcnosť

Ak sa zhovárate o dôležitých záležitostiach týkajúcich sa vášho vzťahu, neuhýba očami a nevyhýba sa ani tejto téme. Naopak, mala by sa s radosťou zapojiť, ak s vami a vaším vzťahom aj naďalej ráta.

5. Je taká, ako ju poznáte

V jej správaní sa nič zásadné nezmenilo, stále je rovnako veselá, rada sa s vami smeje, neodmietne, keď ju pozvete na miesta, kde ste pred tým radi spolu chodili.

Ak ste aj spoznali jeden z varovných signálov na svojej partnerke, neupodozrievajte ju hneď z nevery. Môže to znamenať niečo celkom iné. Otvorene sa s ňou porozprávajte, prečo odrazu zmenila svoje správanie alebo zabehnuté zvyky.

Pamätajte si, že žiadny kvíz vám nedokáže s istotu odpovedať na otázku, či vám je partnerka verná alebo nie. Zvážte si tiež, či by nebolo lepšie, keby ste sebe a svojej partnerke viac verili. Vaša neistota, upodozrievanie či žiarlivosť rozhodne vášmu vzťahu nepomôžu, skôr naopak.


Prečítajte si viac: Vytratila sa z vášho manželstva láska? Nič nie je stratené!

lolinka

Tak ten prvý bod je hlúposť, nechápem, prečo by som priateľovi mala dávať heslá na môj fb, do mailu a pod. A pritom neverná určite nie som a ani neplánujem byť, ale súkromie treba mať. To je to isté, jak keď niekto snorí partnerovi v mobile, číta si jeho SMSky, kontroluje, s kým volal, to každý odsudzuje, tak prečo by mi mal čítať maily.