Pripravte si osviežujúci ovocný koktejl vhodný aj na letné párty

V lete hľadáme mnoho spôsobov, ako sa osviežiť. Skúšame osviežujúce potraviny, jedlá či drinky a koktejly. Čo tak si v čase voľna spraviť jeden ovocný koktejl aj doma? Postup je jednoduchý a výsledok chutný!
Stačí, ak máte doma k dispozícii **zopár druhov letného ovocia.** Budete potrebovať **ananás, jahody,maliny, alebo iné ovocie, ktoré máte k dispozícii- ríbezle, černice, brusnice** a podobne, potom **ovocný džús a med.** Ďalej budete potrebovať už len mixér, nejaké slamky a ľad na osvieženie.

Príprava ovocného koktejlu v ananáse

1. Vezmeme jeden ananás, odkrojíme z neho vršok a dôkladne vydlabeme vnútro.

Vydlabaný ananás neskôr nemusíme vyhodiť, ale môžeme ho využiť ako dekoráciu (napríklad vázu alebo ozdobnú nádobu na stôl) či vyrezať si z neho niečo spolu s deťmi.

2. Vezmeme za misku jahôd a malín alebo iného ovocia, prilejeme k tomu ovocný džús a med. Nakoniec pridáme trocha ľadu a všetko spolu rozmixujeme. Obsah nalejeme dovnútra vykrojeného ananásu, nájdeme si slamku a vhodné miesto v tieni, kde sa s týmto osviežujúcim drinkom môžeme v pokoji uvelebiť. Taktiež tento koktejl môžeme pripraviť vo väčšom množstve a prekvapiť priateľov na večernej párty.

Melón nielen osvieži, je dobrý aj pre mnoho iných vecí. Prečítajte si:

Melón ako podpora pre obličky, oči, aj ako prírodná viagra