Nalaďte sa na jeseň a vyskúšajte tieto trendy v líčení!

Zatiaľ čo počas leta sme dávali prednosť prirodzenému vzhľadu , s príchodom jesene túžime po výraznejšom líčení. Aké trendy sprevádzajú tohtoročnú jeseň?
### Dodajte svojím perám náruživú červenú farbu

Možno to neznie ako horúci trend, no zatiaľ čo v lete táto novinka ešte len prepukla, na jeseň by už mala byť v plnom prúde. Ak sa rozhodnete nabehnúť do drogérie a zakúpiť s rúž v takejto farbe, dbajte na správny odtieň. Nie každej žene sa hodí krvavo červená farba, v takom prípade je lepšie siahnuť po tmavšom odtieni. Ak sa rozhodnete zvýrazniť svoje pery, zvyšnú časť tváre nechajte v prirodzenom looku – len špirála na riasy, žiadna čierna linka či výrazné očné tiene.

Ako správne nanášať očnú linku?

Vymyslite si vlastný tvar očnej linky

Mohlo by sa zdať, že klasická čierna linka je na ústupe, no opak je pravdou. Počas jesene sa môžete na svojich očiach vyblázniť a vyskúšať rozličné tvary a línie. Dajte si však pozor na to, aby ste zvolili správnu líniu pre tvar svojho oka. Ak máte malé oči, uprednostnite tenšie línie pred masívnymi hrúbkami, ktoré by vaše oko len potlačili do úzadia.

Nebojte sa zažiariť

Ak sa chystáte na večernú udalosť, nebojte sa siahnuť po očných tieňoch, ktoré rozžiaria vašu tvár. Profesionálni vizážisti radi používajú striebornú či zlatú farbu a rôzne ďalšie metalické odtiene. Pre jeseň 2015 sú vo všeobecnosti typické tmavšie očné tiene, ktoré sa následne kombinujú s rúžom zemitej farby.

Predĺžte svoje riasy

Ak nie ste zástankyňou očných liniek, upriamte pozornosť na svoje riasy. Zaobstarajte si kvalitnejšiu špirálu s 3D efektom, ktorá dodá vašim mihalniciam objem a značnú dĺžku. Vďaka tej správnej špirále budete môcť rozžiariť svoje oči rýchlo a efektívne. Ak sa chystáte na oslavu, na ktorej chcete ohúriť, nebojte sa vyskúšať 3D mihalnice na nalepovanie.

Pre inšpiráciu pripájame aj video „ako si vytvoriť trendovú vizáž na jeseň a zimu 2015“:

Zdroj video: YouTube.com

Prečítajte si aj: Ako správne nanášať očnú linku?