5 rôznych druhov mužského orgazmu

Muži majú povesť lovcov, ktorí skočia po každej „sukni". Ich sexualita sa často zjednodušuje a pripisuje inštinktom. Pravdou však je, že aj oni, rovnako, ako ženy, zažívajú rozmanitú škálu sexuálnej rozkoše. Poznáme viac ako jeden druh mužských orgazmov a tu sa dozviete, aké sú to.

Mužský orgazmus Zdroj foto: Shutterstock.com

Orgazmus má 4 fázy: vzrušenie, stagnácia, vyvrcholenie a zotavenie. Je dôsledkom svalových sťahov počas fázy vyvrcholenia a umožňuje ho veľká koncentrácia nervov a nervových zakončení.


Prečítajte si aj:

6 rôznych druhov ženského orgazmu

1. Ejakulátor

Ide o najbežnejší druh orgazmu. Na jeho dosiahnutie nepotrebujete priveľa úsilia a končí sa ejakuláciou. Bez tréningu nie je možné ovládať ho či kontrolovať jeho príchod, pri troche snahy ho však môžete ovládnuť, regulovať a priniesť tak potešenie aj svojej partnerke.

2. Orgazmus zo stimulácie prostaty

Na druhej strane prostaty sa nachádzajú nervy, kontrolujúce erekciu. Jej vytrvalou stimuláciou za pomoci dotyku prstov alebo erotickej hračky dôjde k dosiahnutiu orgazmu. Aby to fungovalo, muž musí byť uvoľnený a úplne otvorený tomuto druhu experimentovania.

3. Panvový orgazmus

Muži sú schopní zadržať orgazmus a celú nahromadenú sexuálnu energiu vo svojej panvovej oblasti, odkiaľ sa pri vyvrcholení rozšíri do zvyšku tela a to iba vďaka tréningu sebaovládania. Ak sa tento trik naučíte správne, sľubuje intenzívnejšie a uspokojujúcejšie vyvrcholenie.

Jediné, čo musíte spraviť, je úplne uvoľniť myseľ, snažiť sa ovládnuť svoje telo a nakoniec aj orgazmus - keď sa k nemu budete blížiť, zadržte ejakuláciu a sexuálnu energiu v panve.

4. Celotelový spojený orgazmus

Pri celotelovom orgazme dochádza ku stimulácii všetkých nervových zakončení, nachádzajúcich sa v panvovej oblasti a oblasti chrbtice. Keď sú tieto nervové zakončenia naplno zapojené v procese, zažijete spojený orgazmus, ktorý ako opojný elektrický šok prejde celým vašim telom. Je opisovaný ako najpríjemnejší mužský orgazmus, aký sa dá zažiť a jednoducho sa dá dosiahnúť súbežnou stimuláciou prostaty a penisu.

5. Análny orgazmus

Veľa mužov o ňom nechce ani počuť a zamietne ho pri prvej zmienke, ale v tomto prípade možno nie je zlé nechať si zadné vrátka otvorené. Ak povolíte uzdu fantázie a budete prístupní troche experimentovania, môže pre vás byť análny orgazmus životným zážitkom. Nie je výlučnou záležitosťou homosexuálne orientovaných mužov, môžete ho dosiahnuť aj so ženou - stačí, ak použijete erotickú pomôcku.

Ak ste ho nikdy predtým nezažili, môže pre vás byť análny orgazmus jedinečným zmyslovým zážitkom, o ktorom ste nikdy netušili, že existuje.


Prečítajte si aj tento článok:

6 rôznych druhov ženského orgazmu

zuzulienka9

k tomu, aby muž dosiahol orgazmus vdaka masirovaniu prostaty je vhodnejsie pouzit eroticku hracku nez patnerkine ruky ... my trebars pouzivame vibracny kuzel zo superlove priamo priamo na prostatu a manzel to miluje