MOJA RODINA

Príspevok v téme: MOJA RODINA
kejra

Podelim sa s vami o svoj problem.Cely zivot som mala problemy s rodicmi.Mam 32rokov,dve deti a manzela.Moji rodicia su takzvana vyssia vrstva ako to niektori volaju....Obaja su lekari.Nepacilo sa im ze som sa zalubila do muza ktory nema velke konto,pochadza s dost chudobnej rodiny no pracuje od svitu do mrku aby sme mali peniaze.Nestojime na tom zle sme tak akurat.Ked som si ho vzala vsetci sa odo mna odvratili.Moje kamaratky si nasli prachacov.....a ja som bola cielom ohovarania.Nemam extra byt ako oni,nemam take auto,taky kocik.....mame ale jeden druheho a mame sa radi a podla mna je to ta najdolezitejsia vec.Zit nam ale nedaju nasi rodicia.Robim v nemocnici na internom oddeleni.Moja mama je primarka.Nedavno som otehotnela mam rizikove tehotenstvo je mi strasne zle,doktorka mi predpisala klud na lozku a buscopan.Mam totiz krce a babatko moze odist.Ibaze mojej sefke-matke sa nepaci ze som tehotna a robi vsetko preto aby som o to dieta prisla.Jednoducho ma nepusti dat sa vypisat.Hned mi da padaka.Verte ci nie je toho schopna.Je hrda na mojho starsieho brata ktory pokracuje v jej slapajach,rozbija srdcia dievcatam no je navela lebo ma TITUL.Je to moje tretie dietatko,nebolo planovne no nikdy by som ho nezabila.Neviem co mam robit....:O(ak ostanem v praci mozem prist o dieta tam sa clovek nabeha.Ak nie tak mam padaka.A to budeme mat peniaze akurat na vyplatenie bytu.Preco je moja matka moj najvacsi nepriatel???Cely zivot ma podpichuje,nic sa jej nepaci,kym ja som plakala nad tym ako to s peniazmi dotiahneme do konca mesiaca,ona si sedela niekde vo welnes salone.Alebo u nich doma v saune.Nedavno si s otcom dali postavit obrovsky dom s bazenom,saunou,a my tu ledva splacame byt.Velmi sa bojim o to male.Mam 32rokov a nemam pravo zit po svojom. :O((((

delphia

kejra ako sestra ziskas zamestnanie okamzite. som sama sestra a viem, ze je obrovske mnozstvo volnych miest v danej pozicii.
dalej co sa tyka tvojho manzela, tak ver mi, ze vzajomne porozumenie a uctu nevyvazi ziaden majetok.
no a co sa tyka vasich vydavkov a financnej situacie tvojich rodicov, prepac, ale ide o vas zivot a vase zivotne naklady. narokovat si o pomoc rodicov len preto, lebo su financne zabezpeceni je jednoducho trufale. viete na co mate a co si mozte dovolit, no a bolo treba na to mysliet pred otehotnenim. matersky prispevok je veru almuzna a vazne nabura rodinny rozpocet. ale o tom je planovane rodicovstvo...

jajka001_

suhlas s babami, chovaj sa k nej ako k akemukolvek inemu zamestnavatelovi. uprimna sustrast za taku matku, a po materskej si najdi ine miesto.

kejra

Mate pravdu ved dieta je prednejsie.Ovladala ma cely zivot stale bolo vsetko podla nej.....este aj manzela tlacila do roboty ktoru nechcel.Chcela aby siel robit kamionistu ze tam dobre zarobi no on nechcel lebo by sme sa vela nevideli,ved vtedy sa narodil nas druhy syn.Inak cele detstvo nas tyrala....bali sme sa zo skoly chodit domov.Napriklad mi noci vyhadzala saty zo skrine a ja som to mala upratat.Alebo mi strelila pred spoluziakmi....na to sa pamatam hned sa mi pustila krv z nosa.Alebo ked prisla za mnou na internat spolubyvajuce si hned vsimli ako som zbledla kontrolovala mi totiz skrinu a sufliky......je toho vela da sa o tom napisat roman.Bola som k psychologicke jednej nasej znamej lebo ako 20rocna som sa psychicky zrutila.Vsetko som jej vyrozpravala a viete co mi povedala?AK BY SOM VASU MATKU NEPOZNALA POVEDALA BY SOM ZE JE TO NEREALNE.Myslim ze k tomu uz niet co dodat.Zajtra ma to caka,idem tam,drzte mi palce prosim.

ahoj123

kejra: radit ti nebudem,barbinka a ostatne baby ti podla mna vyborne poradili a napisali,ale ja ti chem aspon vyjadrit podporu,ajked takto virtualne,nepozname sa,ale velmi ti drzim palce,aj tvojej rodine...a dufam ze dietatko,ktore nosis bude v poriadku :)

darika

kejra
v kazdom pripade by som dala na radu barbinky.Ty sa teraz staraj o svoje dieta a o seba.Matka si dovoli,pretoze vidi,ze sa jej bojis a posluchas ju.Ked sa prvy krat a potom znovu postavis proti nej a aj tak si urobis po svojom,vzda to.Neverim,ze by si dovolila pokracovat,ked sa jej zacnes aj ty vyhrazat.Skus jej pohrozit aj ty.Ako tehotna si chranena vsade.staci,ked jej toto pripomenies.Povedz jej,ze sa jej nebojis a ze si aj tak urobis po svojom,nech sa aj na hlavu postavi.Je to drsne,ale...mas dobru rodinu,manzela,pomozte si sami,ale...bez stresov.Neboj sa jej konecne postavit.Ludia su vacsinou silni len potial,pokial im dovolime.

kejra

Ahoj Letnicka,nie nenavstevujeme sa.Ona na svoje vnucata zvedava nie je.Jedina vec ktoru spravi je ze im na Vianoce nakupi vrecia hraciek a siat.No nevydrzi s nimi ani pol dna uz sme ich parkrat navstivili,no stale nam NENAPADNE naznacuje ked uz nas ma dost.Niekedy odideme tak ze ani nevstane od telky nas vyprevadit.Ona sa stara len o seba.Barbinka-dik za radu no viem ze ak by som to spravila,ona tam bude este aj po materskej nieco by urcite vymyslela.Vo vyhrazani je na jednicku.

letnicka

je toto vôbec možné...čita sa to ako z románu :-(. aký má matka vzťah k vnúčatám a k tebe? ako komunikujete? navštevujete sa?

barbinka

kejra: keď sa necháš vypísať na PN dokým nebudeš rodiť, tak počas PN ťa vyhodiť nemôžu a potom hneď budeš na materskej. Vtedy ťa tiež nemôžu vyhodiť. Tvoja mamina tiež nebude robiť večne, určite sa chystá aj na dôchodok, tak sa neboj a určite si ochraňuj svoje nenarodené dieťaťko.