Som lezba?

Príspevok v téme: Som lezba?
jaaaa

PROSIM PORADTE MI MAM DOST VELKY PROBLEM.NASLA SOM MANZELOVI V PC HOLE ZENY NA TOM BY NEBOLO NIC ZLE ALE ZACALA SOM POMALI POZERAT POTAJOMKY AJ JA A VELMI MA VZRUSUJU HOLE BABY LEZBICKY NAJME AKO SA USPOKOJUJU ORALNE MASTURBUJEM STALE UKLADAM SI ICH DO MOBILU A POTOM POTAJOMKY MASTURBUJEM VELMI MA VZRUSUJU A KED SOM S MANZELOM TAK MYSLIM NA NIEKTORE

demetera

je to v pohode pokym si len predstavujes ja som na tom rovnako uplne v pohode masturbujem na lesbickych videach..ale problem bude ze ta manzel nevie uspokojit oralne.kludne by som si to aj na ostro vyskusala popritom ma pritahuju muzi..sme tu na to kratko aby sme nieco ozeleli..a tento druh nevery ti aj manzel odpusti..si cista hetero s fantaziou a chutou na zakazane ovocie..:)

ludka98

Lesbicka urcite nie si. Ak ta vzrusuju aj muzi, tak isto nie. Podobne je to aj so mnou. Nahe zenske telo ma taktiez dokaze vzrusit, no na vztah so zenou by som sa 100% nedala. Pokial to ostane pri masturbacii, tak je vsetko ok ;)

Airiana

no tak urcite to nerobime kazda, podla mna to nieje normalne, ked je niekto hetero ako ho moze vzrusovat rovnake pohlavie...

house

Problem je asi v tom ,ze manzel Ti to nechce urobit tak ako Ty chces.Aj muzi tuzia po oralnom sexe, ak im manzelka
nevyhovie hladaju to bud v erotakoch, alebo za 20 Euro pri dialnici v aute.
Najlepsie je presvedcit manzela urob mu to aj Ty...

PPPPPPPP

Nie nie si lezba aj keť ti to tak pripadá ja som gynekologička je to úplne v poriadku pohovor si o tom s manželom a navštívte odborníka.Ale lezba určite nie si .