Protialkoholický ústav/liečebnu (najl. v TN kraji)

bambula27

PORADŤE KEĎ MOŽETE :(
Je z východu má za sebou psychiatrické liečenia XY krát od r.2007 a bola aj na Prednej hore -stade prišla február 2013 a vydržala 2 týždne nepiť.z Prednej keď prišla mala toľko elánu ako začať odznovu ale akosi je jej alkohol bližší-keď má vypité je agresívna .toľko zloby a nenávisti má v sebe až až. t.č zo psych,odd ju preložili do v.Zalužian na daľších 11-12 týždov a potom? čo potom môžem očakávať???Ako mám to s ňou prežiť je to moja dcéra a ja ju nedokážem vyhodiť z domu ako to radí lekár,ako jej viac pomôcť ???

segra24

co si myslite mam brata alkoholika,,pije uz nepretrzite 2roky,isiel na liecenie pomoze mu to?ako dlho tam musi byt aby prestal?

123456

adresa a kontakt na prednu horu www.infodrogy.sk

pracujem v centre drogovych zavislosti v presove a mam informaciu, ze ak mas vseobecnu poistovnu alebo sideriu, moze sa ti liecenie vybavit so 2 tyzdnov... predtym je potrebne vysetrenie u psychiatra, ktory ti da spravu o tvojom stave...

alkohol

Ahoj jaro17.Mohol by si mi prosím ťa dať telefonický kontakt alebo mailovu či internetovu andresu na Prednu horu?Dakujem všetkým čo napísali.