Chripka poradte

Príspevok v téme: Chripka poradte
nestiaa

Dobry den, minulu stredu ma zacalo boliet hrdlo, zapchal sa mi nos. Inak som sa citila dobre- nie slabo. Pred niekolkymi dnami sa k tomu pridalo zalahnutie v uchu a posledne tri dni lezim, lebo sa citim slabo a teplotu mam 37,4-37,2. Fukam zelene sople. Urobil sa mi aj herpes na pere. Co robit? Vylezat to nadalej?

nestiaa

Uz mi je lepsie, uz len trochu soplikujem a som este trochu slaba. Dnes som mala dostat menzes, ale zatial nic, moze to byt chorobou? Mavam nacas.

kikuska22

pomaha pitie cibulového čaju a sirupu,postup je jednoduchý,narezes cibulu na kocky a posypes cukrom a tak postupujes az na vrch,cibula pusti stavu a tu potom pijes po lyzickách..
výborný je aj zázvorový,čize dumbierový čaj,bud z čerstvého alebo suseného zázvoru.z liekov odporucam paralen plus,c vitamin,vela tekutin,ticho,pokoj a hlavne to vyležat.
ak mas vyhrievaciu lampu,tak si vyhrievaj dutiny,z nos sa ti uvolní...
taktiez si ber dithiaden,ten zmensí opuch v nose....a nezabudni na nejaké kvapky do nosa..takze to je asi vsetko!skoré udravenie!

nestiaa

Dakujem. Uz mi to tak lezie na nervy, lebo mi to trva uz 9 dni... Dobre virusisko. Hrdlo ma uz neboli, uz pijem mineralku druhy den, uz mam len to zalahnute ucho a plny nos, ktory si snazim casto fukat. Najviac ma mrzi ta zvysena teplota a pocit slabosti, cela domacnost mi stoji, treba mi vysavat.