Co na prve rande

falat_radí

Nič jej nekupuj. Zober ju vonku o 22:00 lebo vtedy sú všetky obchody zatvorené a nebude ju ťahať ku tvojej peňaženke a ty ušetríš nejaké to euro alebo aj 500. Kúp jej maximálne nejaké lízatko nech veľa nehubuje. Najlepšie CHUPA CHUPS EXTRA MEGA. To jej zapchá ústa aj na 2 hodiny. Dovtedy môžeš ísť z ňou na pivo a ona nebude môcť k tomu nič povedať, ani jej nebudeš musieť nič kupovať lebo nebude vedieť rozprávať(lebo bude mať to lízatko pochopiteľne). Chodťe potom vonku keď ti povie že je jej zima tak jej nedávaj mikinu lebo ti ju pravdepodobne ukradne. Povedz jej že je spotená alebo sú na nej blchy(na mikine pochopiteľne).
Ďakujem že ste si toto prečitali...volám sa Martin a som profesionálny radíč.
Tak ahoj....mňáu

GiovanniX

ja som prvy krat priniesol ruzu a bombony a na kazdom dalsom rande uz bola ruza ako samozrejmost,to je moja vizitka :)p.s.nieze jej prinesies z Lidl ruze :D,alebo z tesca:D vyzera to dost "lacno" chod do kvetinarstva a tu najväcsiu a najkrajsiu vyber :)

fillip

To co dat a ci vobec nieco davat nech si kazdy zvazi sam.Ja osobne by som s tym pockal, ked ju lepsie spoznas, ked budes vediet co ju potesi, co ma rada, tak bude este dost casu sa takto realizovat.A s tymi kvetmi by som sa neponahlal, pre mna obdarovanie kvetom symbolizuje nieco viac.Ono to moze trochu stratit caro ked to das len tak niekomu koho ani poriadne nepoznas (to ber s rezervou).Ale samozrejme ked to tak citis tak nad tym nerozmyslaj a sprav to.Ak ju chces zobrat niekam na veceru, tak si tam predtym ten kvietok (alebo inu drobnost) odloz a prekvap ju po veceri.Bude to mat vacsie caro ako ked jej to das hned, nebude to totiz uz cakat.Ale tak to uz len tak snivam, rob ako citis :)
Docerta, az teraz som si vsimol ake je to stare.Mohol by si dat vediet ako to dopadlo

mrnesmely

ja to už mám premyslené, príjdem pre ňu na aute, vystúpim, obehnem auto z druhej strany, otvorím jej dvere a na prednom sedadle bude 1 ruža. no čo už som mnou, som beznádejný romantik :)

zuzuzuz

no podla mna nestaci ze pride nacas...to je samozrejmost ze ju nemoze nechat cakat..
samozrejme ze nic sa nestane ked nic neprinesies, nebude moct byt nahnevana...ale podla mna urcite v kutiku duse dufa aspon tie kvietky,,,a tymi nemozes nic pokazit...

zuzuzuz

no podla mna nestaci ze pride nacas...to je samozrejmost ze ju nemoze nechat cakat..
samozrejme ze nic sa nestane ked nic neprinesies, nebude moct byt nahnevana...ale podla mna urcite v kutiku duse dufa aspon tie kvietky,,,a tymi nemozes nic pokazit...

Lily.

Staci, ze prides vcas. Na prve nic, ak nemas silny pocit, ze nieco ano, no to vies len ty, co konkretne by vystihovalo tvoj umysel a sympatiu voci nej.
Na tom prvom stretnuti sa dozvies trosku viac, co sa jej paci a ma rada a tak jej to mozes dat s istotou uz na druhom.
Ja som na prvom dostala cokoladku Milku tusim, no to bolo aj v ramci toho, ze som par dni predtym mala narodeniny.

kajka01

no podla mna na prve rande je uplne jedno aky kvietok...pretoze daneho cloveka nepozna a kolko ludi tolko chuti takze potesi samotny kvet..ak sa trafi tak je to len plus