Stepper - poradte prosim!

Príspevok v téme: Stepper - poradte prosim!
veverqua

Ahojte. Planujem si kupit stepper, no na trhu je tak neuveritelne vela vyrobkov, ze sa neviem rozhodnut, aky typ je najlepsi. Niekde som sa docitala, ze twist stepper, teda ten typ, kde idu nohy do stran, nie je dobry na klby. Zaujimali by ma vsak vase skusenosti, aj co sa tyka kvality, na co dat pozor pri vybere. Planujem ho pouzivat naozaj intenzivne, tak aby vydrzal taku zataz. :) Dakujem.

sade8

a ak ide o rovnovahu ta je potrebna pri ktoromkolvek okrem tych s drzadlami, ale co som pocula tie su menej efektivne lebo nepracujes s celou vahou ked sa drzis.
tak potom jedine ak by mal otec s drzadlo a ty taky ktory si vyberies - ale ja ti odporucam tento - lebo ti co maju s tymi piestami teda vsetky ostatne (nehovorím o tych profesionalnych) tak vela ludi sa stazuje ze im dost vrzga.

sade8

ono tie ministepery nevydržia preto, aspon co som sa ja docitala ze oni maju piesty a tie sa rychlo zahreju a potom musis cakat. tento co mam ja nic take nema a mozes na nom cvicit kolko chces. ano spravne si napisala je to vlastne take hojdanie - prenasanie vahy.
pokial ide o to kto na nom moze cvicit - tak ktokokolvek kto ma do tych sto kil.

veverqua

Vdaka za tip, no neviem, ci tento typ je pre mna (nas) najvhodnejsi. Vyzera, ze funguje na zaklade prenasania vahy? Teda ze sa na nom vlastne hojdas? Totiz okrem mna by na stepperi chcel cvicit aj moj takmer 57 rocny otec, takze klasicky stepper by bol asi vhodnejsi. Na viacerych strankach som sa vsak docitala, ze tie ministeppery vlastne vobec nie su na pravidelne cvicenie, a ze nevydrzia a skor sa odporucaju take aj so stojanom. Lenze s tym je zase problem s umiestnenim. Najlepsi by bol nejaky kompromis.:)

sade8

tak si kúp taký ako mám ja volá sa rock n roll stepper, niekde kyvadlový alebo kondičný.
veľmi ti odporúčam túto stránku z ktorej som ho objednala - www.fitkodoma.sk