Zarieknutie... čo s darmi?

Príspevok v téme: Zarieknutie... čo s darmi?
Anička 007

Ahojte,
sesternica ma podozrenie, že ju teta zariekla. Tá sa zaobera magiou a podobnými vecami. Ako svadobný dar dostali od nej koberec. Od vtedy sa jej narodili dve deti, ktore maju dosť velke zdravotné problemy. Tak teraz sa chcu zbaviť toho koberca, ale nevedia, či ho stači vyhodiť, alebo radšej spaliť?
Nezaoberate sa niekto takýmito vecami? Neviete poradiť?
A tí čo sa chcu vysmievať, tak nechajte si to pre seba a neodsudzujte.. ďakujem

sio

Osobne si myslím že by si to mala spáliť!Ale vyhľadaj si v google sevalinku ,čo viem v tomto smere je najlepšia.Lepšie sa opýtať ako urobiť ešte horšie ako máš.

filipov

winki ono by to malo byt vraj tak, ze ten cerveny naramok sa roztrhne (rozviaze) ked ma v sebe uz nasiaknutej vela negativnej zlej energie... ono to sluzi vlastne na to.. aby ta zla negativna energia sa zachytavala tym naramkom a cloveka to obchadzalo..

winki

Možno poviete, že sa snažím hodiť vinu na náramok. ale vezmite si:

po kúpe sa rozviazal po stretnutí s bývalou mojho priatela

par mesiacov nato zistili starkej rakovinu prsníka.

pár mesiacov na to tete 45 ročná umrela

o pol roka nato oslepol môj zajko na jedno oko

potom moja mama začala trpieť bolesťanu ruky

potom umrela starká (nie tá čo jej zistili rakovinu).

potom bratranca privalil báger

a tak dalej.

winki

Zaujimavá téma...nikdy som takýmto veciam moc neverila. Teda zaujimalo ma to to áno a viac sa prikláňam k mágií a hviezdam ako k bohu. Ale čo ma zarazilo bolo jedno zistenie po jednej nevinnej kúpe. Pred rokom sme si s priateľom navzájom kúpili u nás na jarmoku červené náramky. Ten jeho držal a ten môj sa rozviazal hneď o 5 minút na to (to sme stretli jeho bývalku :D).

On si ho nakoniec po prvom sprchovaní dal dole. Ja ho mám stále. Ale čo je divné je to, že síce mne v mojom osobnom živote sa darí ako nikdy. Nová práca, úspešne urobená škola (veľmi úspešne čo bolo nečakané), ale na druhej strane za ten rok to s mojimi blízkymi ide z kopca. V rodine počas roka 2 umrtia, 1 takmer smrteľná nehoda. Zdravá mamina zrazu má problémy, ktoré nevie vyliečiť, oco stráca prácu.

Je možné, že to spôsobuje ten náramok? Že mne sa darí, ale ostatným okolo mna nie? Som už z toho na nervy.

kris digi2

Ja mam podozrenie,proste to citim ze ma uriekol niekto. Prestalo sa mi dari,smola sa mi lepi na nohy,potrebujem surne pomoct. Som z okolia dunajskej stredy. Uz som zufala. 3 kra. Som si siahla na zivot . Pomozete mi?dakujem. Email mam Malicka135@azet.sk

cloe

Ja som mala porobenie (urieknutie ) Bola som stale slaba a ospala,prestalo sa mi darit v zivote a smola sa mi stale lepisla na paty.Nasla som na internete stranku kaitan.sk pana Kaitana a napisala mu,poslal mi bezplatne techniku kde som zistila ze mam skutocne porobenie,zaplatila som mu a pustili sme sa do spoluprace,o par dni to zacalo byt uz omnoho lepsie a dnes musim povedat ze mu velmi dakujem a je to obrovska zmena k lepsiemu,jednoznacne odporucam.

jancecka

je ľahko váľať vinu na druhého, ľahšie sa povie, že moje deti sú choré lebo nám teta darovala koberec, príde mi to dosť nereálne, neverím na takéto veci, môj osobný názor