Chalan - Deviatak.

Príspevok v téme: Chalan - Deviatak.
SiSana

Som siedmacka a paci sa mi jeden chalan, ktory je deviatak. V skole sa casto na neho pozeram ale v poslednom case sa snazim menej aby nebolo nic vidno. On sa na mna tiez dost casto pozera aj kamaratky mi to vravia, ale podla mna to nemusi byt koli tomu ze sa mu pacim. Mozno sa mu praveze nepacim a mysli si o mne nieco zle. Prechadzala som sa popred jeho okna s kamoskou, ale uz to nebudem robit lebo podla mna ej to rpivelmi napadne. Este minuly rok ked on s kamosmi zacal chodit na nasu chodbu, napisal trom spoluziackam a mne nie. Teraz sa mu hanbim napisat, ale rozhodla som sa ze skusim schudnut a ked mi nenapise do konca aprila napisem mu. Kamosky mi vravia, ze mozno nema moj nick alebo ze sa hanbi tak ako ja. Ale tomu neverim. Prosim niekto mi skuste poradit, ak ste uz aj nieco take zazili. Prosim.

SiSana

Už som osmačka, on je z našej školy preč a dokonca sme s ním chodili v júni vonku a boli sme kamoši. Ale už som na neho zabudla a teraz vôbec nechápem ako sa mi mohol páčiť. :D:D

dbvf

je to sranda vazne ako mi to pride take decke :), ked sa nema k cinu on skus to nejako ty rozbehnut a ked nic no tak co ved sa svet z toho nezruti teda snad nie, ale nie nejakymi naznakmi myslim razny krok :) nahod s nim rec abo nieco na ten sposob .-)

SiSana

:D ja viem ...ale podla mna by aj v niektorych rpipadoch mohli mat s mojimi dvoma spoluziackami chcel chodit. ale oni nechceli......len neviem co si mama mysliet o tom ze dost casto na mna pozera.

zuzic

sorry to mi len tak vybehlo:DD neries nehaj ho aj tak to nema buducnost a ked bude chciet zacne aj sam. no pokial viem deviataci o siedmacky moc zaujem nemavaju:)
chod sa ucit radsej na taketo veci mas casuuuuuuuu