strojcek na zuby

hijaaaaa

zo zaciatku som suslala ale clovek si na to zvykne a ani nebude vediet ze ho ma v ustach :-)po mesiaci som mala uplne vyrovnane ale mam este mederu kde mi vytrhol zub, takze asi po pol roku budem mat zubky celkom rovne ale ponosim ho rocik dufam :)

jajkafr

alexandra
dá sa na to zvyknúť... ja som si zvykala cca mesiac, ale u každého to je iné... mierne s tým budeš šušľať stále, ale nebude to až také strašné ako na začiatku :)

alexandra111

caute....chcela som sa opýtať ze ci si na to zvyknem aj pri spievani....ten horný drotik mi strasne zavadzia ked spievam,,,da sa na to aj tak navyknut?kolko to asi bude trvat nez si zvyknem?....dakujem za odpoved:)

barbinka

lost: tak ja mám naozaj dobrú doktorku. Tam ide skôr aj o to, kto má akú sklovinu, ako ti to drží na zuboch. To je úplne individuálne. A ja nejem ani žuvačky, popcorn, ani oriešky, proste nič tvrdé, takže si dávam pozor. Proste stane sa. A ja mám horný strojček priesvitný a väčšinou chodím len kvôli tomu hornému za ňou, ale tak nech sa mi stali 4 veci za tú dobu, čo tam chodím. Takže mne vyhovuje viac ten klasický kovový, ktorý mám na dolných zuboch.

jajkafr

lost
nemusíš čistiť po každom jedle stačí vypláchnuť ústa a povyberať jedlo zakliesnené za strojčekom v inom prípade by som asi aj ja zdrela kefku za týždeň :D

lost

Fuha... no to ked ja jem asi 10x denne tak budem mat svalovicu zo zaciatku v rukach, od takeho cistenia :D

Ale tak je to lepsie ako som si myslel.

Diky za info :)

jajkafr

lost
zubár mi dal zubnú kefku na strojček v strede mala kratšie štetinky a na druhom konci jednozväzkovú kefku na dočistenie zubov v okolí kladiek a tak, no a dentálna niť a medzizubné kefky sú tiež použiteľné chce to cvik ale inak nieje v tom žiadna veda klasické čistenie zubov... najviac mi však vadilo, že na kladky (tie kocky nalepené na zuboch) sa strašne zachytávalo jedlo takže po každom jedle som si musela ísť vyčistiť zuby alebo aspoň skontrolovať či nemám niekde zachytené jedlo :D
no a to či to záleží od kvality zubára neviem ale možno aj áno :)