staré krémy po záruke

Príspevok v téme: staré krémy po záruke
ssstriebro

ahojte... Na Vianoce som dostala od známej/ dermatologicky/ kopu krémov- veľmi drahých-
mala som posledné dva tri roky malinké problémiky s vyrážkami, ale bolo ich málo a iba občas... no od Vianoc badám, že sa mi ich robí veľa a na takých miestach, kde nikdy neboli, plus ak sa aj zahoja tak o tyzdeň- dva sú presne na tom istom mieste zas, bolestivé, zapálené a nehoja sa.
známu som včera stretla, a spýtala sa ma, keď zbadala moju prišernu tvar, že čo s ňou mám, tak som jej povedala, že neviem, veď si dávam tie dobre kremy od nej... a ona mi na moje prekvapenie povedala, že si ich teda nemám dávať, pretože na Vianoce mi ich dala iba preto, aby ich nemusela vyhodiť, pretože vraj boli staré a myslela si že mi nijak neuškodia, kedže naozaj som väčšie problémy s pleťou nemávala.... hm.... spotrebovať sa mali do januára 2009... môžem mať to zhoršenie práve z toho i keď sú to dobré značky? Bioderma, Eucerin a Avene? fakt ma to zarazilo... alebo je to z toho, že si do toho stále rýpem?:(

likeaspring

skus jarny detox-vela vody, zeleny caj, menej cukru, zelenina, menej masa a mozno ti to plet upravi:) alebo si vyber len jeden krem z nich a skus pouzivat len ten a nekombinovat. A neryp si to:)

ssstriebro

spring.. ale hej, kombinovala :/
ja si praveze myslim ze tieto znacky maju naopak celkom dost chemie v sebe... nuz tak ich asi ozaj vysmarim...uz pred rokom mali byt vyhodene, len neviem ci to zhorsenie mam z nich alebo z niecoho ineho... no nic, diky aj tak baby za reakcie :)

likeaspring

tieto lepsie znacky su robene tak, aby mali v sebe len malo chemie, preto sa skor kazia. Ale vacsinou je to tak, ze pred otvorenim sa to nepokazi. Nekombinovala si ich? Lebo plet nema moc rada ak sa pouziva privela roznych znaciek. Ale ak ti nesedia, tak ich vyhod. Skoda, lebo su to naozaj kvalitne znacky a skoncia v kosi.

ssstriebro

vobec nezapachaju... ono je to zvlastne, pretoze na krabicke je napisane -spotrebovat do januaa 2009 ale zaroven aj --ze spotrebovat do 9 mesiacov po otvoreni.... a oni neboli predtym otvorene, mali ten uzaver..ja sama som si ich otvorila...
ale fakt nesmrdia, skor naopak, pekne vonaju