Horucka u deti

Mojko

Vykupat dieta vo vlaznej vode/zabal (vid nizsie). My sme pozorovali, ze je dobre zobrat dieta a povozit vecer/vnoci autom. Vzdy, ked sme dosli na pohotovost na Kramare, tak sa teplota upravila z 39.5 na 37.5 a doktorka sa pytala, ze preco za nou chodime. Predpokladam, ze to ohladenie pri prevoze pomohlo znicit teplotu.
Doktori doporucuju ak kombinovat Paralen s Brufenom na stredacku, po 3 hodinach jedno a po dalsich 3och druhe a tak dookola.

Mirecka

Odpoved pre Janka11:
Ja som to aplikovala u maleho od 6 mesiacov cca a uplne v pohode.Tu velmi vysoku horucku okolo 39.5 nema dietatko tak casto, inak absolutne super zaberali čipky Paralen.

fridolinka

U babatiek podat Paralen čipok u vačšich deti Paralen tbl. Zakryt iba plachtou alebo plienkou aby sa dieta neprehrievalo. Podavat tekutiny. Miestnost dobre vyvetrat.

Mirecka

Stary osvedceny recept nasich mám: plachticku namocit do nie velmi studenej vody (aby nenastal sok), do nej zabalit dieta,prikryt dekou, vydrzat chvilku plac, odbalit, obliect, zabalit, za 1O min znovu odmerat teplotu, a proces znovu opakovat, aj dva- trikrat.Mne sa to osvedcilo.Pozor na dehydrataciu,dietatu stale davat pit.