fitko BA

carey

ja idem na dovolenku buduci tyzden tiez :) Inak ta rychla chodza moze byt dobra, ja som to skusala, ale neviem ci som to robila dobre, behat nebudem, lebo to nezvladam. Takze mozeme daco poriesit potom :) a ked mozem vediet kolko mas rokov aj by ma zaujimalo odkial z Ba si. Ak chces napis e-mail a budeme uz tam pisat :))

Essaouira

Carey: Supr, tesi ma tvoj zaujem. :)
O tyzden idem na dovolenku, takze potom by sme sa mohli dohodnut a ist si niekam zasportovat.
V poslednej dobe som si zvykla praktizovat popri posilnovacich cvikoch aj rychlochodzu, pretoze doteraz som len telo formovala, ale len malo praktizovala nejake aerobne cviky na znizenie hmotnosti najmä v oblasti brucha a bokov.

carey

ja by som rada chodila na to kardio, len teraz idem prec na 2 tyzdne, potom uz cvicit a cvicit, lebo ručička na váhe ukazuje stále väčšie číslo, už ma to nebaví, čo som mala minuly rok 3/4nohavice nezapnem ich, ide ma porazit... potom by sme sa mohli niektore dohodnut alebo kto by mal zaujem...

Essaouira

Ahojte, pridala by sa niektora z vas do fitka v BA najmä na kardio stroje aspon 2x do tyzdna? Bicykle, steppery a pod.? :)

milii

ahoj Aja a ty si odkial? vies co mna akurat napadlo ze by som skusila brusne tance, zasa pri tom tolko asineschudnes, ale moze to byt zmena. Na zumbe som raz bola ako super hudba, ale na mna to moc nie je..

milii

zdravim, no ja do posilka chodim, ja som si to poplietla, som myslela ze ci by niektora z vas nesla na nejaky aerobik alebo take daco, lebo potrebujem viac aerobnej akvitity. Som teraz zas pribrala a idu skusku, uz vidim ako zas budem vyzerat ach jo. Tak keby ste mali zaujem mozno sa aj stretnut a mozno by sme sa vzajomne motivovali :)

fialka666

Ahojte babenky,
ozvem sa vam zajtra, hned ako pridem do BA...mne sa tiez nechce chodit do posilnovne samej...snad sa na niecom dohodneme...