Mykoza-vyskúšala som už všetko

Ivka 1

Candidoza to je premnozena bakteria candida albiganz v posve /nielen tam/ je potrebne zvysit pocet uzitocnych bakterii.
Takze skuste uzivat probiotika peroralne a aj vkladat do posvy rano a vecer. Velmi pekne to zabera. Mam to odskusane v kombinacii s aloe gelom + probiotika a do posvy zas aplikovat aloe krem v gelovej konzistencii + draze probiotika. Krem v posve zmiernuje svrbenie, urychluje hojenie poskodenych sliznic a ulava prichadza takmer okamzite. Je vsak potrebne vydrzat aspon mesiac a mykoza sa nezvykne vratit spat.

Monika1984

anka/ mas pravdu posvove prostredie treba aj obnovit, len co si pisala Fungicidin je na pouzitie len zvonka a mast na obnovu flory v posve nie je, jedine cipky Gynoflor, floragyn a pod

anka77

Čítam tu, že si dávate tých tabliet strašné množstvá do pošvy..pošva má svoju klímu a vy tam nastrkáte veľa tých tabliet, tá flóra nemá šancu sa znovu sama obnoviť...normálna pošvová mykóza, aj silná, musí prejsť za obdobie cca týždeň..najlepšia je liečba perolálna + masť na vonk. rodidlá + čapíky...v lekárni je voľne dostupná masť fungicidin, aplikátorom si to treba naniesť do pošvy...liečba trvá asi týždeň...potom dajte pošve trošku čas, či sa sama pozviecha...potom je dobré si pýtať od lekára masť, ktorá udržuje pošv. flóru...len to treba precízne liečiť a nepchať tam tabliet do bludu...to vám stav len zhorší...

milusca

A robili ti aj testy na kvasinky z krvi? Ved ti pisem, ze sa ma uzit 30 tabliet zaradom, 3 tablety su malo, takto som to bravala aj ja...Viem, ze robis, co ti radi lekarka, ale je velmi malo dobrych gyndakov, ktori sa vyznaju.

elegia

Myslíš si, že mne krv nebrali? :D Nespočítam na jednej ruke kolko krát a na čo všetko mi robili testy z krvy..
Ak si myslíš, že to čo som tu uviedla, je všetko čo som pre moje zdravie urobila, si na omyle.
Robili mi krvné testy, imunologické testy, testy na alergiu(dvojaké), kultivácie a čo ja viem čo ešte..
A Mycomax som brala mesiac, tri tabletky, jednu za týždeň, tak ako mi doktorka nariadila.

milusca

Takze poznamka len tak na okraj - vsetko si nevyskusala ani zdaleka... Ja som mala branu aj krv na kvasinky, na vysledky este cakam. Okrem toho mi lekarka brala krv aj na pecen, enzymy, cukor... Predtym, nez mi nasadila Fluconazol.

milusca

elegia, ja som sa ta pytala, ci si brala Mycomax cely mesiac a ty na to, ze ano a teraz napises, ze si si dala tri tabletky. Ja som si tri tabletky tiez davala a nepomohlo to. Su rozne schemy brania Mycomaxu na vyliecenie kvasiniek. Ked niekto trpi mykozami roky, zrejme je zakvasinovany cely organizmus. Po dobu jedneho mesiaca denne si davam dve probioticke tabletky, cukor ziadny, ziadne sladene napoje, raz denne activia od danone a raz denne Fluconazol 100 (Mycomax obsahuje Fluconazol 150). Uz tri tyzdne som bez vaginalnej mykozy! Pritom ma trapilo aj pocit nafuknuteho brucha a pichanie pri zaludku. Mas na figu lekarku, zmen ju za odbornicku a zbavis sa toho. Na to su odbornici, aby ta liecili, to, ze si o tom v zivote nepocula neznamena, ze sa to tak nerobi... Niektore zeny beru Fluconazol aj 6 mesiacov KAZDY den. nastastie mne to uz zabera, este mam 7 tabletiek.