Ako sa mam oholit ?

Príspevok v téme: Ako sa mam oholit ?
miruska11111

Ahojte, mám 16 rokov... S chalanom sme spolu 2 roky... No ale k mojmu problému. Svojho chalana milujem a chceme už spolu sexovať. Ešte nikdz som sa tam dole ak mám povedať mám strach že sa porežem alebo niečo také. Proste som až taka vzstrašena že ani neviem ako mám začať. Myslím že každý jeden mi porozumiete. Tak prosím nerobte si srandy a poradte mi ..

wosk

bojko..ja som si kupila vosk ten zohrejem vo vode vriacej asi 10-15 minut v kazdom mas navod ako sa zohrieva mas ktomu aj spachtlu a pasiky,aspon by mali byt v kazdom vosku (myslim si),,predtym ale poriadne napudrujem detskym pudrom to by sa malo robit ak si holite voskom aj nohy,poriadne napudrovat,puder absorbuje vsetku vlhkost,po malych kuskoch som natrela v smere ako rastie chlp,prilozim pasik pritlacim samozrejme v smere ako rastie chlp a strhnem v proti smere ..ja si to robim uplne vsade,dole ma tto neboli,skor hore :( potom poriadne detskym olejom natret a jeto :) si ako 8 rocna

bojko :)

wosk- a to pouzivas normalne pasiky weet?? a takto si epilujes uplne vsetky casti?? lebo niektore casti.. tie co su uplne dole si neviem predstavit co by to bol za brutal.. este okolo bikin a tak.. v pohode...aj ja to chcem vyyskusat, ale bojim sa ze to bdue boliet.. mna aj nohy bolia.. lebo mam velmi jemnu kozu a taktiez sa bojim ze mi to bude zarastat... lebo aj na noham sa to niekedy stane... mas s tymto problem??

wosk

maryanne..ako kazdy mame prah bolesti rozdielni,,specialny vosk na intimne miesta nieje,tak ako na nohy ruky,,ci uz na peru sa pouziva taky isty vosk,,navod?? ja som alebo lepsie povedane,prvy krat odporucam ku kozmeticke a ak tak potom sama skus,,ja som si naposledy sama vytrhala a dalo sa pohodicka zvladla som,po malych kuskoch som nie ako ked si nohy voskom ,to je nieco ine,,,uz si nikdy nebudem ziletkou zbytocnost ,,

mary-anne

wosk- a to je aj nejaký špeciál na danú oblasť? a nebolí ťa to tam, nie je to citlivejšie? neviem, či by som sa na to odvážila, aj keď by bolo fajn, neholiť sa tak často :) a kde ho dostať kúpiť a čo nejaký návod menší? :)

wosk

baby,,ja si to davam trhat voskom, je to ovela lepsie nevyrastu vam hned chlpy nie su take tvrde nesvrbi to ako po ziletke mate ju uplne hladucku ako ked ste mali 8 a po ziletke predsa ,,, ja vosk nevymneim za nic

mary-anne

jumbo, je to jej vec, kedy chce začať, tak jej nepíš, že má počkať.. hlavne, keď sa tak rozhodla.. majú sa radi, tak nebude mať čo ľutovať..
a k téme..súhlasím s názorom werhona :)

jumbo

So sexom este pockaj a s holenim si nelam hlavu, zostan nevyholena. Ak ta ma chalan rad tak mu to bude jedno ci si vyholena alebo nie.