Šampon salon textures

lu112

Mala som ho opakovane, pri prvom umytí sú vlasy silné a pevné ako nikdy predtým a pri pravidelnom používaní mi vlasy začali znova viditeľne rásť a to som už vyskúšala takmer všetko. Odporúčam

Katka33443

Ahojte,

tento sampon + kondicioner je hotovy zazrak. raz rocne si doprajem kuru a vyuzivam 1 balenie samponu a kondicioneru. Vlasy mi zacnu ovela rychlejsie rast, su silnejsie, vyrazne sa zvacsi objem a su krasne leskle. Odporucam :)

Gvendolina

Pred niekolkymi rokmi som mala velke problemy s vlasmi. Dovod, zvysena cinnost stitnej zlazy.Padali tak, az mi bola vidiet pokozka na hlave. Zacala som pouzivat sampon Texturex a po asi 2mesiacoch mi vlasy prestali padat, zhustli a rychlejsie rastli. Odvtedy sampon pouzivam, aj ked s malymi prestavkami a nedam nan dopustit. Mne skutocne velmi pomohol. Kondicioner si nebjednavam.

lia777

Pouzivam sampon od aprila t.r., cca á 3 dni, dodrziavam navod, 10 minut nechat posobit a okrem toho, ze naozaj minimalne mi padaju vlasy , predtym omnoho viac, zacali mi rast vlasy v obl. malej plesinky na hlave, co mam uz roky...plesina ostava /je to autoimunitne ochorenie alopetia areata/, ale okolite vlasy, ktore predtym dorastali len do obmedzenej dlzky niekolkych cm, sa viditelne predlzili, co povazujem za velky uspech. Idem si objednat druhe balenie.

adaka

ja osobne by som urobila všetko pre svoje vlsy, padajú mi primerane, farbím si ich už 20 rokov, mám ich samozrejme oslabené, bez lesku, brčkavé, ale neodolala som a kúpila som si výrobok konk. šampón , a postupovala som tak ako píšu, 10-15 min. na hlave a potom zmyť, priznám zmývam si vlasy letnou nie horúcou vodou, zo začiatku nič, mám ich suché a také aj zostali, ale po treťom mesiaci(umývala som si vlasy po celú dobu len týmto šampónom!)som uvidela rozdiel, vlasy podrástli, viditeľne skvalitneli, nehovorím že WOW, ale je určite rozdiel medzi obyčajnými šampónami a týmto, už míňam tretie balenie v tomto roku(len 1x do týždňa si umývam vlasy)....takže ja tomu verím, na základe svojej skúsenosti:-)

basuliak

Nepomohlo, vlasy mi stále vypadávajú dokonca ešte viac ako pred používaním, strašne mi to guzlilo vlasy a potom to rozčesávanie och ... Viete si predstaviť koĺko vlasov som tým stratila ... Takže u mňa 0b :/