Setrne zosvetlenie vlasov

Príspevok v téme: Setrne zosvetlenie vlasov
anjelik251

Ahojte. Rada by som sa s vami poradila. Moja prirodzena farba je tmavo plava, v ktorej mam momentalne blond melir. Na leto by som to vsak rada este viac zosvetlila, lebo ten kontrast medzi prirodzenymi a odfarbenymi pramienkami je dost velky. Rada by som siahla po nejakej setrnej farbe s prirodzenym vysledkom. Patrala som aj tu na fore, vela blondinok odporucalo farby od Garnier. Ma Garnier aj nieco zmyvatelne, resp. velmi setrne, co mi nespali vlasy? Totiz este pred par rokmi som sa odfarbovala plosne na blond s palette, ale vlasy boli skor zlte. Teraz chcem naozaj pekny prirodny odtien, ktory by prilis nekontrastoval ani s tymi mojimi plavymi odrastatami. Dakujem za akukolvek radu a skusenosti.

Synesthesia

Takže ja som bola pred pár dnami na ,,praní,, vlasov..Je to jednorázová procedúra pri ktorej sa na vlasy nanesie taká dosť zapáchajúca modrá zmes ktorá postupne odfarbuje vlasy. Je potrebné aby sa to neustále kontrolovalo, aby ste neprišli o vlasy či melírované časti vlasov, nemá to určenú dobu pôsobenia (skúsená kaderníčka vidí koľko vlasy unesú a kedy je potrebné dať zmes preč).Potom sa to šampónuje, umýva, dávajú sa balzamy. Následne sa to celé umyje vysuší a nanesie sa vami vybratá farba z palety, podľa odtienu vytiahnutej farby. Ja som šla z tmavohnedej až čiernej a skončila som svetlohnedá :-) S výsledkom som veľmi spokojná, nebolo mi všetko jedno...ale nevypadol mi ani vlas. Vlasy neostali žuvačkové a nieje z nich ani seno. Takže určite odporúčam ;-) Cena sa pohybuje od 50 eur záleží od dĺžky vlasov a množstva použitého materiálu.

Iveta Michael

Neviem ale práve HENNA je vraj škodlivá...niečo tam zistili ale nepoužívam ju tak neviem posúdiť či to vyrábajú už inak ... ???

Iveta Michael

Ja mám tiež tmavoplavé vlasy ale už 15 rokov si zosvetľujem na blond,skúsila som aj Garnier ale nakoniec som sa vždy vrátila k Palette od fy Schwarzkop,ja používam Škandinávsku blond alebo blond béžovú,to neobsahuje peroxid.Teraz tam pridávajú oleje ktoré vlasy ošetrujú,samozrejme treba použiť aj ošetrujúci balzam po farbení.Osobne si neviem vynachváliť Garnier fructis na farbené a melírované vlasy.Mám husté a kvalitné vlasy i napriek dlhoročnému farbeniu.

linka55

mala by si si to ujasnit.ak zosvetlujes vlas tak jedine natrvalo,lebo z neho vytiahnes piagment takze nic zosvetlujuce a zaroven zmyvatelne neexistuje.a ani setrne.setrne ti vlasy na blond zfarbi len kadernicka. nehovoriac o celych vlasoch.korienky si potom mozes farbit aj doma a ona ti uz poradi akou farbou najlepsie, podla toho ake mas vlasy(kvalitu,hrubku).s blond nehodno riskovat zlte kuriatko ci opacny extrem-sive alebo az modre vlasy.

Dilaila

Farbila som si 10 rokov vlasy na blond, moja prirodzena farba je tmavo hneda. Tazko ti nejaky zmyvatelny sampon vlasy zosvetli. Musi to byt trvacna farba, ktora obsahuje peroxid alebo iny zosvetlovac, aby ti to chytilo. Nic setrne neexistuje. Je to vsetko chemia. Odporucam ti, vasy si vobec nefarbit, radsej si ich nenic a miesto farby daj nejaku vyzivnu masku! A ked uz chces za kazdu cenu farbit, zosvetlovat..tak chod ku kadernicke, nerob to doma.