Menštruácia!

Príspevok v téme: Menštruácia!
BLOND

Môžem sa kupat ked mam menštruáciu? ideme na skolsky výlet o 2 dni a samozrejme,že sa budeme kupat lenže ja som dnes dostala menštruáciu :(( .. tampony nepoužívam.. a neviem si ho ani zaviesť :( pls poradte.. neda sa ešte nejak posunut ta menstruacia?..Vlastne dá sa menštruácia posunuť aj vtedy ked ju už mám? som zúúfala prosíím.. poradte.. mám 14 rokov!

Cheryl

Dobrý deň.... mám 15 a som ešte panna a skúšala som prvý krát tampóny ale kúpila som si Normal a nie Mini.Keď som si ho dala tak som ho pri chôdzi stále cítila a trocha bolel hovorila som si že keď to neprejde do takých 10 minutm tak ho skúsim dať hlbšie....Vošla som do bazéna a keď som vyšla tak som už nič necítila...Mohlo sa stať že som si prepichla blanu?..Po hodinke som si ho vybrala ale nič ma nebolelo.

tinulka233

baby poradte mám menstruaciu prvy raz mam používat tampony alebo vložku zajtra ideme na 3dnovy vylet do tatralandie moja sestra ked ide na kupkko si dá plavky ale tampon nie ale vložku poradte nwm ako vy

sewie

samozrejme ze mozes pouzit tampon a mozes sa s nim kupat. ale radsej si to dneska vyskusaj-ono to chce cvik.mna to prvych niekolko krat tlacilo a terza to urobim za pol sekundy:)

anjelinka123

Ahojte mam 15 rokov a mam problem..včera som dostala menštruaciu a mama naplanovala na nedelu vylet..samozrejme na kupalisko..mozem sa kupat? Tampony nepouživam.. Menštruaciu mavam 6až7 dni..Môžem si vziať tampón do vody? Poraďte mi prosim :)

cicuska2312

Ahojte prosím poraďte mám 15 rokov krámy mám 7 mesiacov vždy ich mávam koncom mesiaca 3-4 dni raz sa stalo že som mala až začiatkom mesiaca. Naposledy som mala 15-24.6. a 24.7. odchádzam na dovolenku bojím sa že ich dostanem práve vtedy ale nikdy som ich nemala tak dlho, nemôže sa stať ked som ich mala dlho že tento mesiac mať ani nebudem alebo neskor. Prosím poradte aké máte skúsenosti som zúfalá :)

hrhurn

ahoj, chcem sa spýtať .. idem do tábora a presne na tie dni mi padá menštruácia a na prihláške je písané že si máme zobrať aj plavky lebo sa tam bude kúpať v bazéne.. a ja neviem čo mám robiť keď nechcem použiť tampón .. ps: mám 13 rokov .. :/

sewie

tamroh, na tampony nie je vekove ohranicenie:) ale radsej si to vyskusaj niekolko krat uz pred tou sobotou. Spociatku to moze byt trosku problematicke zaviest, ale chce to len trening. ja som mala 13 ked som to skusala prvy krat a prvych niekolko krat som si to zaviedla trosku nesikovne a bolo mi nepohodlne...neskor som sa naucila co a ako a teraz si zavediem tampon do 2 sekund a vobec o nom neviem. Precitaj si instrukcie na krabicke a chod podla nich:)

tamroh

Ahojte. V sobotu sa ideme celá rodina kúpať (taký malý výlet). Dnes mi začal menzes a preto sa chcem spýtať či môžem použiť tampon. Mám 12 rokov. Nie je to ešte skoro? Nemôžem si nejako ublížiť? Ďakujem za všetky rady.