niekedy som OK iokedy idem plakať... aj ked...

Príspevok v téme: niekedy som OK iokedy idem plakať... aj ked...
teddynka

mam 18 rokov... som mlada, ja viem, ale mam priatela ktory ma 22 rokov. moj apostava je po mame. mam vacsi zadok a stehna, brusko sduper aj prsia ci tvar... len nemam vobec dobry pocit, ked sa mi priatel najma cze leto otaca za vysokymi stihlimi holkami a mne je potom neprijemne... viem ze by som tak mohla vzerat, ale nemam pevnu volu a diety nechcem drzat.... co mam robit???

lili fuk

jaaaaj neznasam zeny ktore stihlim nadavaju do vychrtlin fuj su trapne a ziarlive a neznasam zeny ktore poukazuju na plnostihle su ubohe ...to mame byt jak cez kopirak???????

teddynka
pokial to vadi i tebe ze si taka aka si (plnsia)tak je na tebe aby si to zmenila pokial si spokojna s postavou ale vadi ti priatel (ze sa obzera)najdi si ineho alebo sa obzeraj aj ty

alusinka

Aj moj chlap sa obzera po inych babach, ked je so mnou... A predsa viem, ze som pre neho najkrajsia, inak by so mnou predsa nebol...:) Mne nevadi, ked pozera po inych, aspon viem, ze je normalny ;))

Ty sa tiez urcite niekedy otocit za peknym chlapom...Na to mame oci ;))) aby sme sa pozerali...

A tiez mam vacsi zadok, aj boky, a vobec mu to nevadi...skor naopak ;) A keby mu to niekedy vadilo, tak "dovidenia"....

anjelik9

a ved to je normalne že sa chlap pozera po inych a ked sa len pozera a nic viac tak je to v poho aj ked vykrutit si krk zase nemusi =) a čo keby si ty predstavíš seba na jeho mieste tiež mas asi nejaký "ideal chlapa" ktorý by sa ti páčil a teraz si predstav tvojho priatela a pochybujem že do poslednej bodky sú si totožný a predsa to neriešiš bo ho lubis a lubis ho takeho aky je a tak to určite berie aj on tak hlavu hore poprípade zober priatelku abo drahého do fitka a môžte si tam tvarovať postavičky spoločno predsa je lepšie ked su na to dvaja že tak rýchlo to nevzdas =)

siamej

to musi tvoj priatel vediet co sa mu paci, ci blondave kostry alebo riadna zena. ja som postavou cosi ako ty, ale nikdy by ma nenapadlo sa prisposobovat jednemu chlapovi, mne sa moja postava paci, vychrtle lutujem, naco menit seba? vymenit chlapa je ovela lahsie, kazdemu sa paci nieco ine.
ak chces schudnut kvoli sebe tak fajn ale kvoli nemu, ee. okrem toho, ak to mas po mame, asi s tym az tak vela naurobis.

mmm_a

Takze ked to zhrniem, hladas magicku tabletku, ktora vsetko vyriesi?
Pobavila ma veta, ze je ti nepriejmne, ale nemas pevnu volu .... no tak odpoved je jednoducha, za teba nikto nic nespravi.