este som nemala orgasmus

papulienka

to može byť pre to, že nie si dostatočne 100 percentne uvoľnená, máš zábrany /výchova, viera, predsudky/, može to byť účinkami HAK, takisto kondomu ktorý používate, nedostatok skúsenosti, nesprávnej polohy - treba si nájsť takú ktorá vám obom a hlavne tebe najviac vyhovuje - moja kamoška ho 1 raz dosiahla s partnerom na stoličke - mne napr. robí dobre keď sa partner tam dolu trochu pristrihne aby sa mi mohol stimulovať klitoris, možnože ti chýba viac času pri predohre, viac nežných dotykov a stimulácie od partnera - treba komunikovať.

muc martin

Hmmm...myslim, ze si tu niekto nieco zmylil...
K tomu orgazmu..Urcite to zalezi na oboch, na Tvojej psychickej uvolnenosti a partnerovej vydrzi.Ked aj napriek partnerovej intenzivnej polhodinovej snahe nedosiahnes O. nie si dostatocne uvolnena Ty. Ak sa Tvoj partner snazi iba 2-3 minuty, tak sa niet comu divit..

a eericka, prosim Ta, vyber si tu vec z nosa a osetri si to...(vydezinfikuj)vies , ze sa take veci davaju do nosa bykom, ked su neposlusny, aby sa umudrili, tak ich za to tahaju.
V pripade, ze by si si to po zahojeni chcela strcit spat, poriadne to vydezinfikuj

eericka

asi pred dvoma dnami som si dala spravit piercing do nosa ale ked som spala tak mi vypadol no a potom som ho horko tazko vopchala dnu teraz ma to boli je to cervene a asi mi to aj hnisa...prosim poradte mi co si mam na to dat...dakujem