zelene oci

Príspevok v téme: zelene oci
petrapetra

ahojte.. na genetike sme sa ucili daco take, ze z genetickeho zladiska zelene oci neexistuju...su len modre a hnede....no a neskor som dakte citala, ze zelene oci su vysledkom zafarbenia zlcou (ako vysledok nerovnohy v tele)...myslite si, ze spravnou vyzivou alebo poriesenim nejakych zdravotnych problemov je mozne zbavit sa zelenej farby?? nie zeby ma to nejak trapilo alebo mam komplexy zo zelenych oci, ale len tak teoreticky..

:))))

Ja mam zeleno-hnede a ked som si ich zacala licit kazdy mi hovoril ake mam krasne oci. Pocula som ze nejak podla oci sa daju zistovat choroby v tele.

JustMe

Tak toto je fakt zaujimave ... ja mam od detstva zelene oci a takuto blbost tu pocujem prvykrat ... a vobec sa mi nezmenila farba oci, aj ked som pribrala, nic, ziadna zmena, staleee su rovnako zelene ...

- mira

Noteda, budeš prekvapená, ale potrava má vplyv aj na farbu vlasov, pokožky, na zmeny pigmentácie, rôzne škvrny a pod. Severské národy sa stravujú inak ako južné. Stravujú sa v súlade so svojím prírodným prostredím. ak sa prestanú tak stravovať a začnú napr jedávať priveľa južného ovocia, spôsobí to postupné zmeny a problémy so zdravím.
Nájdi si literatúru k orientálnej diagnostike a dozvieš sa veci, o ktorých nemáš potuchy.
Dokonca i genetický kód je možné zmeniť extrémnou stravou, jo možné zmeniť hormonálny stav a pod.

Zdravie máme vo svojich rukách.