mrkvička - zahná ti hlad

Príspevok v téme: mrkvička - zahná ti hlad
windstorm

môj nový objav!! .. už nechcem toľko jesť a stále ma niečo nutkalo do chladničky: či už chlieb so šunkou, syr alebo niečo iné. nenajedla som sa nikdy a celý deň som vyžierala chladničku. A platilo to aj pri sladkostiach!!! ... Včera aj dnes som skúsila očistenú surovú mrkvu a tá mi zahnala hlad a aj chuť na sladké. Vyskúšajte, možno je to počiatok novej možnosti pre chudnutie... obsahuje veľa sacharidov a žiadne tuky, je ideálna 30 min pred cvičením. aj ako dobrota... okrem toho ma mnoho vitamínov a človek sa k tomu na slniečku aj pekne opáli. Skúste a napíšte , čo na to hovoríte!

jajka001_

hej tiez som to kedysi robievala :) ze len vajce a k tomu cosi, bez chleba. vajce je dost syte a kaloricke, zasyti

vevericka

mnaam normalne mam chut :)..ja ked struham tak struham s jablkom a dam kvapku citrona..
ked sa mi nechce nic varit na veceru tak dam varit akurat vajce..ocistim si mrkvu ktomu kusok syra a rajcinu a vybavene:)

jajka001_

no vies, keby sa mi ju chcelo vytiahnut z chladnicky a ocistit, tak ju aj nastruham :) nastruhana je lepsia, s cukrom a citronovou šťavou. by som zjedla aj hrniec :)mnam. a da sa aj ze das do toho mandarinkovy kompot.

vevericka

jajka mne ked sa nechce struhat nakrajam na kolieska a potom postupne jem jak cukriky..:)
jablka mam na desiatu(teda skor ovocny salat

jajka001_

struhanu mrkvu nam mama robievala takmer kazdy den uz pred 20timi rokmi :))) objav storocia. mne sa mrkva struhat nechce, tak sa takto ochudobnujem
windstorm, mam dalsi objav pre teba - krajene jablka. nakrajaj si misku jablk a chrumaj pri tv. lepsie ako chipsy, tomu ver :)
aalebo, nakrajaj si uhorku na kolieska a osoľ. mnam.

vevericka

ale nie..:) ja ju mam rada na akykolvek sposob..ci varenu, v polievke, ako podklad pod nieco, v salate, struhanu, alebo ako prilohu ci ako hlavne jedlo..