Videla som ducha?

Príspevok v téme: Videla som ducha?
KATO11

Pred par dnami som isla spat neskoro. Zaspala som a snivalo sa mi nejaka hlupost. Potom som si uvedomila ze vsetko je to sen ja lezim v posteli a mala som pocit ze sa zvnasam nad postelov.Neviem ci to bol sen alebo som sa ozaj nadnasala...asi to aj bol sen kazdopadne som sa nemohla pohnut a ked to prestalo strasne som sa prelakla otvorila oci a videla som nad sebou cierny tien ako sa nadomnou nakalana....okamzite som sa otocila a zapla svetlo...uz tam nic nebolo. Hrozne sa teraz bojim spat v svojej izbe...som blazon???

divocina1

aj ja sa bojim sama vo svojej izbe :-( mam v izbe velke zrkadlo a vzdy ked okolo neho prechadzam sa zlaknem :-(

HarleyQ

Zazila si spankovu paralyzu.Stav ked sa cloveku snivaju nocne mory a nevie,ci to bolo skutocne alebo nie.Prebudis sa a mas pocit bezmocnosti,nevies sa hybat,kricat ,nic.Je to nedostatkom melatoninu a nejakej kyseliny v mozgu.Je dost mozne ze clovek vtedy vidi aj 'ducha' nad postelou atd.
No je aj mozne ze to bol duch ;p

pacient123

lienočka 33 nwm či máš socialnu fobiu ,ale zmysel pre humor máš určite ....si až moc živá sa mi zdá ---tak rád by som videl aj tvoje statusy na fb ,určite budú zaujimave ,kludne si ma pridaj na fb : - §

Ozo

lienocka-33...staci ked si zapnes malu lampu ako som napisal.Ak su pre teba sviecky moc drahe a nemozes si ich dovolit,tak je lepsim riesenim ta lampa :)

[zruseny35]

Ozo...musím friško kuknúť kde su akcie na sviečky,aby som sa mohla zásobiť na tých 365 dní v roku ,nech dobre spávam po zvysok života. :D

Ozo

Ducha mozes vidiet v dvoch podobach,vacsinou je to v tej podobe ako vyzeral v tej sekunde ked zomrel.To,ze si sa nemohla pohnut je jeden z beznych javov pri stretnuti s duchom,okrem toho nemozes ani kricat,respektive aj ked sa snazis v tom momente kricat tak ta nikto nepocuje.Jedna velmi dolezita vec AK TI TEN DUCH PODAVA RUKU TAK TY MU NESMIES PODAT RUKU,LEBO TA VEZME SO SEBOV!!Treba mu povedat "aby ta slak trafil" a on odide,pretoze duch sa boji druhej smrti.Dalsia vec staci mat zapalenu sviecku,alebo svetlo v izbe a duch ma vtedy kade odist,takze aj ked pride tak hned odide,pretoze duch sa ti do izby dostane,ale von z izby sa dostane len ak tam mas aspon male svetlo,alebo zapalenu sviecku,alebo pootvorene okno.Ja spavam uz asi 4 roky pri svetle celu noc,vacsinou aj s otvorenym oknom aj v zime,ale staci ti aj mala stolna lampa s jemnym svetlom.