lubi ma?

Príspevok v téme: lubi ma?
pepik112

s priatelkou sa mame brat..termin svadby uz mame ale este som ju nepoziadal o ruku(dlhy pribeh)..a ona chce aby som ju poziadal o ruku tak ako chce ona ...v Parizi ..a prsten aby bol nejakej znacky uz neviem akej..ze vraj by bola stastna keby to bolo tak ..ale tym obera o radost ona mna ...ja mam pocit ze ked ju poziadam po svojom a kupim jej iny prsten ako chce ona tak nebude stastna..to nieje laska ked jej zalezi na tych veciach..akurat sme sa o tom pohadali ..:((

winki

inak ja takisto od malička snívam o požiadaní o ruku na gondole na seine v pariží a potom izba obsypaná ružami :D ale čo už samozrejme, že poviem áno ak ma moj partner požiada o ruku aj pri pive :D sny sú sny a treba si uvedomiť, že nie každý nám ich môže splniť.

winki

mňa by len veľmi zaujimalo akým systémom ste sa dopracovali k termínu svadby, keď ešte nemala prsteň na ruke....trochu nelogické.

alenka_maxova

:D typicke dievcatko by som povedala...Nie je ona jedinacik? Alebo mozno nemala toho v zivote vela a teraz si to chce vynahradit. Alebo cely zivot dostavala to, co chce a chce to tak aj teraz...Nuz, neviem. V kazdom pripade by jej mal niekto dorazne vysvetlit, ze pre krasnu svadbu a krasny vztah jej prstene znacky bla bla a poziadanie o roku v Parizi nezaruci, ze bude stastna. To su prchave veci...Moje zasnubenie s priatelom bolo nadherne. Isli sme sa vylet, krasne pocasie, vyliezli sme do neviem akej nadmorskej vyske a tam hore, daleko od ludi ma poziadal o ruku s prstenom :) Mam na to take spomienky, ze este teraz mam zimomriavky a pritom sa to stalo pred rokom....Nehadajte sa kvoli tomu, hladajte riesenie

henyy

este dodam.. ako sa tu prsten rozobera... my sme boli moj prsten vyberat spolocne. moj to tak chcel , chcel aby sa nam obom pacil. .
ci mi verite, ci nie, OBOM sa nam zapacil takmer najlacnejsi prsten !!!!! potom ma vyhnal z obchodu aby som nevedela co tam chce dat vygravirovat :) a ked som sa opytala kedy bude prstienok hotovy povedal ze za mesiac a velmi sa pritom usmieval :)
s byvanim tiez suhlasim, my sme s mojim uz po tyzdni zacali byvat a vyslo to :)
budem sa opakovat, urob to po svojom

henyy

z jednej strany ju chapem ze chce romanticke poziadanie o ruku ( ten prsten ale nie)
ale radim ti urob to tak ako to ty chces !!!!!
ja som si napr svoje zasnuby pokazila svojou nedockavostou :( snubenec mi vravel ze nieco chysta, ja nedockava stale kedy, ako, co... a potom to bolo neplanovane, ale aj tak pekne:)... potom mi prezradil ze ako to on chcel, na nase vyrocie, pekne romanticky...ma to ozaj velmi mrzelo, a videla som ze aj jeho. ..
najlesie je necakane:) ked to zena ocakava alebo vie kedy to bude to nema svoje ,,caro,,

Tynka

Ahojte prosím o radu pači sa mi chalan chodí zo mnou do triedy .. Píše mi sms že ma ľúbi ale v škole ? sa na mňa iba pozerá ale ani spolu nehovoríme iba píšeme si ale cez prestávku sa baví z druhou .... spolužiačkou tak prosim pomoc .... ja už neviem čo mám robiť !

kafe

pepik pozri, keď bude tvoja priateľka chlap, môže poprosiť o ruku tak ako si to ona predstavuje. Ale raz si chlapom TY, čo sa JEJ páči vezmi do úvahy a sprav to podľa tvojich predstáv.
Alebo nech je kočka moderná, ten výlet do Paríža môže zacvakať ona a ONA môže požiadať o ruku teba a s takým prsteňom aký sa jej páči, nie? :) Veď aj tak sa to dá urobiť. Ty požiadaš o ruku ju (tak ako sa to tebeb páči) ona teba a všetci by mali byť spokojní, he-he.
A zaujímalo by ma, ako by sa zatvárila, kebyže jej povieš, že na Paríž a prsteň, ktorý chce nemáš peniaze, lebo ťa vyhodili z práce.

ko

a este ti to nedoslo? si pozri zlatokopky od rytmusa klip ked si taky..

to je tipicke chce to aby mohla pred kamoskami sa vytiahnut ty si len taku nosic jej sna.. sa zobud chlapec normalna caja jej vyznas lasku das prsten za 30 euro povies ze ju milujes a vyleti do neba.. taka co lubi..

zlatokopka uz sa vidi ako hovori kamoske - vies moja.. v parizi a dolce gabanna prsten.. toto chces? plat si potom radsej stetku.. somar...