lahke,zdrave a chutne jedla.

silvus28

Ja pridám taký jednoduchý, ale chutný recept: jogurt (ovocný alebo aj biely-dľa chuti) zmiešať s vločkami (ovsené, ražné, pšeničné, kukuričné, pohánkové, ryžové, špaldové...proste aké len chcete), pridať ľanové, sezamové, tekvicové alebo slnečnicové semienka, rôzne orechy, med, ovocie,(môžu sa pridať aj amarantové guľôčky) a zdravá pochúťka na raňajky alebo desiatu je na svete! Dobrú chuť:-)))

ana_bella

cuketa s paradajkou, cibulou a tofu spravene, restovane na panvici..

cestoviny s krabimy tycinkami, paradajkou, postruhane syrom, moze sa pridat taliansky dressing.

naturalna ryza s paradajkou a krabymi tycinkami a paradajkou.

Milujem krabie tycinky :D:D

- mira

Pyré z dyne

Tvrdú dyňu hokkaido /oranžová alebo zelená malá dyňa/ nakrájame na kúsky a varíme v troche vody domäkka asi 15 minút. Na konci ochutíme pravou sojovou omáčkou, omeoctom, cesnakom, rozmačkáme a na zjemnenie pridáme trochu sojovej majonézy. Môžeme ochutiť bylinkou napr. oregano, bazalka, kôpor, hluchavka, saturejta a pod.
Lahodné a chutné

kiara1989

Ja si rada robievam napriklad tuniakovy salat..robievam ho z cinskej kapusty paradajok a tuniaka.je to mnamka.ale mam rada aj kapustovy salat,ktory robievam s kukuricou.alebo klasicky miesany salat (hlavkovy salat,paradajky,paprika,uhorka) a k nemu kuracia prsia pripravene s grilovacim korenim,bud v rure alebo len tak na panvici:-))